Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Tefal

Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő

Gyártói cikkszám: PF220838
Garancia: Jogszabály
Rendelésre
i
Szállítási költségek
Személyes átvétel: ingyenes
Kiszállítás: ingyenes
Átvétel Pick Pack Ponton: ingyenes
Átvétel FOXPOST automatánál: ingyenes
Átvétel Posta csomagautomatában +2 999 Ft: 990 Ft
Átvétel Postaponton +2 999 Ft: 990 Ft
Átvétel Postán +2 999 Ft: 990 Ft
MPL házhozszállítás +2 999 Ft: 1 990 Ft
39 899 Ft
Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő
Képek
Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő
Tefal PF220838 Pain Plaisir kenyérsütő
Részletes leírás | Teljes mutatása

Tefal Pain & Plaisir kenyérsütőgép: Egyszerre finom és egészséges ízek!

A Pain & Plaisir kenyérsütőgéppel nem kell választania a finom ízek és az egészség között!

A Pain & Plaisir kenyérsütőgép ideális gluténérzékenyeknek, illetve olyan egészségtudatos fogyasztóknak, akik igényeiknek és ízlésüknek megfelelően szeretnék élvezni a frissen sült kenyérfélék előnyeit! 17 automatikus programot kínál a legjobb kenyérfélék és más finomságok készítésére, beleértve 3 gluténmentes programot: gluténmentes sós kenyér/gluténmentes édes kenyér/gluténmentes torta. 7 kenyérsütő program: normál kenyér/gyors kenyér/francia kenyér/édes kenyér/teljeskiőrlésű kenyér/gyors teljes kiőrlésű kenyér/rozskenyér. További 7 program: Kelt tészták/tésztafélék/torták/csak főzés/zabkása/müzli/dzsemek

A Pain & Plaisir kenyérsütőgép megoldást nyújt a finom és egészséges házi kenyerek szerelmeseinek. Legyen kreatív és használja mind a 17 programot a tökéletes kenyér, briós és egyéb finomságok készítéséhez. A Pain & Plaisir kenyérsütőgép ideális gluténérzékenyeknek, illetve olyan egészségtudatos fogyasztóknak, akik igényeiknek és ízlésüknek megfelelően szeretnék élvezni a frissen sült kenyérfélék előnyeit! Ilyen egyszerű: 3 gluténmentes program az egészséges veknik, torták és édes kenyerek sütéséhez - ezekhez számos különféle gluténmentes alapanyagokat és liszteket is hozzáadhat, hogy biztosítsa az ízek sokszínűségét.

Számos további programot talál tésztafélék, kásák, müzlik és dzsemek készítéséhez, így kenyér mellett sok más finomságot is készíthet. Fedezze fel ezeket a recepteket a speciális szakácskönyvnek köszönhetően! Emellett beállíthatja a késleltetett indítás funkciót is, melynek köszönhetően minden reggel a friss kenyér illatára ébredhet! Válasszon a három kenyérhéj szín: világos, közepesen sötét vagy sötét; illetve a három kenyérméret közül. A Pain & Plaisir kenyérsütőgéppell nem kell választania a finom ízek és az egészség között!

Programok száma: 17 
Anyag: Műanyag
Kenyérméretek: 500g / 750g / 1000g
Szabványos kiegészítők (mérőkanál keverőedény dagasztókar): Igen
Elektronikus kezelőpanel: LCD-kezelőpanel 
Késleltetett indítás: Max. 15 óra
Melegen tartás: 1 óra
Hozzávalók adagolására figyelmeztető jelzés: Igen 
Kenyérsütőtál bevonata: PTFE
Sütőtál formája: Négyzet-alakú 
Színek: Fekete és Gamay (lila) 
Héjszín beállítás: Light / Medium / Dark

Egyszerre finom és egészséges ízek!
17 automatikus program kiváló kenyerek, torták, pizzatészta, dzsem, zabkása és müzli készítésére, beleértve a 3 gluténmentes programot.

Friss kenyér néhány lépésben!
Minden automatikus! Csak helyezze az üstbe a hozzávalókat, válassza ki a megfelelő programot és a kenyérsütőgép minden mást elvégez Ön helyett – a dagasztástól egészen a sütésig! A nagy kijelzőről tájékozódhat a sütés paramétereiről és idejéről, így mindent kontroll alatt tarthat!

3 speciális gluténmentes program
A 3 gluténmentes program lehetővé teszi a gluténmentes kenyerek és torták elkészítését különböző gluténmentes lisztkeverékek és összetevők hozzáadásával. Élvezze az automatikus kenyérsütés kényelmét, az Ön ízvilágának és igényeinek megfelelő kenyérfélékkel.

3 kenyérméret és 3 kenyérhéj-szín beállítás
500 g-ostól 1 kg-os kenyérméretig választhat étvágyától függően. Válassza ki a kenyérhéj színét: a világosra sütött kenyértől a ropogós, sötét kenyérig.

Frissen sült kenyér - amikor csak szeretné!
Akár 15 óra késleltetett indítás és automatikus melegen tartás 1 órán keresztül.

Ajándék szakácskönyv
A szakácskönyv 27 könnyű receptet, illetve használati segédletet is tartalmaz Pain Plaisir kenyérsütőgéphez: 10 egyszerű recept gluténmentes házi finomságokhoz, melyeknek köszönhetően bárki készíthet finom kenyeret, müzli kenyeret, hagyományos stílusú kenyeret, sonkás-sajtos süteményt vagy brióst. A 6 egészséges recept között megtalálja a sómentes kenyér, répakenyér vagy gesztenyetorta receptjét, illetve egyéb recepteket is, mint a friss tésztafélék, pizzatészta, zabkása, rizs és dzsem.

Technikai adatok|Elrejt
  • Technikai adatok
    • Programok száma
      17
    • Kenyér méret
      500g-750g-1000g
    • Gluténmentes program
      Igen
    • Dzsemkészítés
      Igen
    • Késleltetett indítás
      Igen
    • Szín
      Fekete
  • Dizájn
    Pain Plaisir
Összesen 16 979 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu