Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés

Cata GT-PLUS 45 fehér beépíthető páraelszívó

Cikkszám: CATGTPLUS45FEHER
Termék leírása: A termék csomagolássérült, de ép és sértetlen állapotban van. Beépítés vagy kipróbálás nem történt.
Készlet: 0 db
Garancia: 36 hónap hivatalos gyártói magyar garancia
Új termék ára:
 49 900 Ft
 39 899 Ft
Részletes leírás | Teljes mutatása
Tuljadonságok:
 

CATA - a harmadik legnagyobb... A Cata Electrodomesticos S.L – melyet 1947-ben (68-éve) alapítottak, és mára már a világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártójaként jegyzik - termékei a világ több mint 180 országában kerülnek forgalomba.

A páraelszívók elsősorban az aktív főzőfelület közvetlen közelében kell, hogy megfelelően működjenek, azaz meg kell,hogy akadályozzák az itt keletkező zsíros gőzök és kellemetlen szagok (pl.: égett olajszag) továbbterjedését a légtérben.

 

  • Szín: fehér 
  • Méret:45 cm

Lehetőség szerint mindig a főzőlap méretének megfelelő páraelszívót válasszon. A páraelszívó inkább legyen mindig szélesebb mint a főzőlap felülete, ezzel megakadályozva a pára és a zsíros gőzök szétterjedését a légtérben.

  • légszállítási adatok: 1554/1110/600 m3/h (max.motorteljesítmény/max.légszállítás szabad kivezetés esetén/ EN61591 szabvány szerint)

A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedjen a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.

  • világítás:2x50 W halogén

A hasonló teljesítményfelvételű normál izzónál jobb, vagy alacsonyabb teljesítményfelvétel mellett azonos megvilágítást biztosít, kétszer hosszabb élettartam mellett.

  • nyomógombos vezérlés
  •  .
  • Felső szekrénybe, kürtőbe építhető
Gyors és egyszerű telepítés 3 lépésben
  • Zajszint: 50-65 dB(A)

A szűkítő idomok felhasználása csökkenti a páraelszívó hatékonyságát, növeli annak zajszintjét. A túlzott mértékű szűkítés csökkenti a készülék hatékonyságát és akár a termék meghibásodásához is vezethet

  • Csőcsatlakozás: 150mm javasolt/125 mm minimum

A páraelszívók gyári csatlakozó méretével megegyező méretű csövek és idomok felhasználásával érhető el a leghatékonyabb és legcsendesebb üzemeltetés

 

A páraelszívó hatékony működéséhez belső keringetéses üzemmódban az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására szükség esetén ezek cseréje is javasolt.

Összesen 16 981 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu