Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Tippek a megfelelő hajápoló eszköz kiválasztásához

Tippek a megfelelő hajápoló eszköz kiválasztásához

2017. 04. 19.
Ne dőljön be a híresztelésnek, hogy a hajszárítók és hajformázók roncsolják a hajat.

Biztos mindannyian hallottunk már elméleteket a hajformázók és a hajszárítók hajra gyakorolt egészségtelen hatásáról, de el kell oszlatni minden tévhitet. Kellő odafigyeléssel, körültekintéssel, és megfelelő, professzionális eszközök használatával nem rőzsénk lesz többé, hanem csillogó, egészséges frizuránk.

Sokan lehet legyintünk, amikor egy új eszköz vásárlására szánjuk magunkat, hogy az csak egy hajszárító, és csak az a lényeg, hogy meleg levegőt fújjon, és megszárítsa a hajunkat. Ezen azért gondolkodjunk el, mert nem teljesen mindegy, hogy a vizes hajunkat egy meleg levegőt fújó ventilátorhoz rakjuk, vagy egy hajszárítóval frizurát készítünk. Valamivel több pénzbe kerülnek ugyan ezek a szerkezetek, azonban a különbség érzékelhető, és megéri a pénzét, hogy a gyorsabb száradási időn túl egészségesebb, ragyogóbb és simább hajkoronát kapjunk.

A professzionális hajszárítók és hajformázók:

  • Ion: az ionos hajformázó és hajszárító negatív ionokat bocsát ki, amely sima és fényes hajat fog eredményezni.

 Ionos hajszárító a fényes, egészséges hajért

  • Turmalin: a turmalin egy nagyszerű ásványi anyag, amely egyedülálló elektromos tulajdonságokkal bír. A turmalinnal bevont elemek hő hatására elektrosztatikusan feltöltődnek, és sokkal több iont bocsátanak ki magukból.

 
Egészséges loknik? Igen, turmalinos hajformázóval.

  • Kerámia: a kerámia fűtőelem a mérsékelt melegével, és a hőszabályozással eloszlatja a meleget, amely megakadályozza a haj kiszáradását.

 Kerámia hajformázó, hogy a rőzse frizura legyen

  • Teljesítmény: nagyobb teljesítményű hajszárítóval gyorsabban szarad a haj, és a kevesebb szárítási idő kevesebb kárt okoz. Keressünk nagyobb teljesítményű, 1800 wattnál erősebb hajszárítót, és bár ezek árban a magasabb kategóriát képviselik, csodát tesznek a vastag szálú, göndör hajjal.

BaByliss ionos hajszárító

  • Hideglevegő-gomb: egy mágikus gomb, amelyet nem azt a cél szolgálja, hogy hajszárítás közben lehűtsük a felforrósodott fejünket, hanem a hideglevegő gombbal fixáljuk a kialakított frizurát.

Ne bízzuk hát hajunkat a szellőre vagy a konvektorból áradó melegre, mert higgyük el, nem ér az egész annyit. Nem kell időt töltenünk fodrász szalonokban, az anyagiakról már ne is beszéljünk. Az elérhető hajformázó eszközökkel, legyen szó ionos hajszárítóról vagy keramikus hajegyenesítőről, csodálatos frizurát tudunk varázsolni a saját fürdőszobánkban. Mint láthatjuk, van választék.

Melyiket választja? Hajszárító, hajformázó vagy hajegyenesítő?

Összesen 16 948 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu