Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Fájdalommentes tartós szőrtelenítés? Mi lehet az?

Fájdalommentes tartós szőrtelenítés? Mi lehet az?

2017. 05. 05.
Az IPL technológia egy áttörő megoldás, amely az eljárás keretében a szőrtelenítés fájdalommentes, az eredmény pedig hosszantartó sima bőr.

Miért jobb ez a megoldás, mint a többi szőrtelenítés?
Sokkal hosszabban tartó eredményt produkál, mint a borotva, az epiláló krém, a gyantázás vagy éppen az epilátor. Nem mellékesen pedig, akik már epiláltak vagy gyantáztak tudják mit jelent az, hogy fájdalommentes. Mindazonáltal nem szükséges naponta használni, ám a puha és sima bőr így is elérhető.
Mindenkinek jó ez a technológia?
Az IPL ideális a természetes barna, sötétszőke és fekete szőrszálak eltávolításához, ellenben a világosabb, mint vörös, világosszőke, ősz szőrszálakon és a sötétbarna bőrön nem hatásos. Oka, hogy a kezelés során a melanin (pigment) elnyeli a fényt és ennek következtében kifakul a szőrszálak színe, és a testszőrzet növekedése fokozatosan csökken.


 

Van különbség a szalonokban használt módszer és az IPL között?
A szalonokban magasabb fényintenzitással végzik a kezelést, így a végeredmény tartósabb lesz, ugyanakkor a szőrzet 100%-os eltávolítása még a szalonokban is valószínűtlen, és időről időre karbantartó kezelést kell végezni.
Nos, az otthoni IPL technológia is ezen alapul, csak alacsonyabb fényintenzitással. Ezért lehet, hogy az otthoni eljárás nem feltétlenül olyan tartós, mint a szalonokban végzett eljárás, de a mondhatni hagyományos eljárásnál, mint a borotválkozásnál, epilálásnál mindenképpen tartósabb.
 

K.N

További IPL technológiás készülékek

Összesen 16 982 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu