Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Electrolux mosogatógépek 6 havi ráadás Jar kapszulával

Electrolux mosogatógépek 6 havi ráadás Jar kapszulával

2023. 04. 26.
Az akció időtartama: 2023. április 26. – augusztus 31.
Vásárolj most Electrolux mosogatógépet, és fél évre elegendő* Jar Platinum Plus mosogatógép kapszulát kapsz ajándékba.
 
Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak küldik el. Kérjük, olvasd el figyelmesen a Promóciós feltételeket.
 
*Az ajándékcsomag tartalma: 5x28 db Jar Platinum Plus mosogatókapszula.
 

Az akció időtartama


2023. április 26. – augusztus 31.
 
Az ajándékot csak abban az esetben küldik el, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosogatógép termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem fogadnak el.
 

Regisztráld vásárlásodat


2023. szeptember 15-ig.
 
Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot! Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagod, amennyiben regisztrációd megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak. Ha regisztrációd nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítenek téged. Kérjük, ellenőrizd e-mail fiókodban a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

Víz- és energiatakarékos mosogatás


Takaríts meg vizet és energiát egy Electrolux mosogatógéppel. A gépi mosogatással 60% energiát, és 90 l vizet takaríthatsz meg a kézi mosogatáshoz képest.*  
 
*Egy D, vagy annál jobb osztályú mosogatógép ECO programon történő víz- és energiafogyasztásának összehasonlítása a kézi mosogatás során használt átlagos vízmennyiséggel az EU-ban (Stamminger és Tsai, Mosogatási szokások Európában című tanulmány, (2007) 12 teríték).
 

Gazdaságos mosogatás egy érintéssel


Az Electrolux QuickSelect* funkciós mosogatógépek segítenek neked beállítani a legkevesebb energia- és vízfogyasztással járó programot, mindössze egy érintéssel. Állítsd be, hogy mennyi idő alatt végezzen a gép a mosogatással, az Ecometer pedig megmutatja neked, hogy mennyire gazdaságos az adott beállítás. Ha követed az Ecometer útmutatását, akár 20%-kal csökkentheted az energiafogyasztást**.
 
*Csak bizonyos modellekben.
**Electrolux belső teszt alapján. Az ECO program összehasonlítva egy C energiaosztályú készülék sztenderd 90 perces programjával.


Energiatakarékos szárítás AirDry rendszerrel


Az Electrolux mosogatógépek AirDry rendszere a természetes levegőáramlást használja fel az edények végső szárításához. Az utolsó szárítási fázisban a mosogatógép ajtaja 10 cm-re kinyílik, és úgy is marad, amíg kipakolod a gépet. Cseppmentesen szárazak lesznek az edények, és még energiát is spórolsz.

Kapcsolódó termékek:
Összesen 17 179 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu