Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Electrolux beépíthető sütők ráadás vákuumpumpás frissentartó szettel

Electrolux beépíthető sütők ráadás vákuumpumpás frissentartó szettel

2023. 05. 09.
Az akció időtartama: 2023. május 5. - augusztus 31.
Vásárolj Electrolux beépíthető sütőt és ajándékba kapsz egy 3 részes vákuumozható frissentartó doboz szettet*, mellyel hosszabb ideig megőrizheted az ételek frissességét.
 

Az akció időtartama:

2023. május 5. - augusztus 31.
 
Az ajándékot csak abban az esetben küldik el, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a beépíthető sütő termékkódja, illetve vételára is szerepel.
 
A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem fogadnak el.
 

Regisztráld vásárlásodat:

2023. szeptember 15-ig.
 
Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot! Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és add meg kézbesítési címedet. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagod, amennyiben regisztrációd megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak. Ha regisztrációd nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítenek. Kérjük, ellenőrizd e-mail fiókodban a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

*A szett tartalma: 2 db vákuumozható doboz és egy vezeték nélküli vákuum pumpa.
 

Gőzsütőben csodás lesz minden fogás


A gőzsütés során az ételek megőrzik élénk színüket, gazdag ízüket, értékes vitaminjaikat és ásványai anyagaikat, valamint finom textúrájukat. A gőz és a forró levegő együtt csodálatosan zamatosra, szaftosra süti az ételeket belül, miközben kívül aranybarna kérget kapnak. Gőzprogramon* 20 fokkal alacsonyabb hőfokon és kb. 30%-kal kevesebb idő alatt sütheted meg az ételt, ami a pénztárcádnak és a környezetednek is jót tesz. Sőt regeneráló programon* még az előző nap készült ételt is felmelegítheti. Olyan lesz, mintha aznap készült volna.
 
*Csak bizonyos modellekben.
 
 

Segítünk csökkenteni az élelmiszerpazarlást

 
Az Electrolux frissentartó dobozokban hosszabb ideig megőrizheted az ételek friss ízét, és a maradékok is tovább elállnak. A dobozon beállíthatod a dátumot, hogy mindig tudd mikor került bele az étel vagy mikor jár le a szavatossága. A vákuum pumpa segítségével pedig pillanatok alatt légmentesen lezárhatod a tárolóedényeket. Az ételek frissen tartása mellett az átlátható, rendezett tárolásban is segítenek a dobozok.


Főzz pazarlás nélkül

 
A Nébih Maradék nélkül programja* 2016 óta követi nyomon a magyar lakosság élelmiszerpazarlását. Az eltelt időszakban 24%-kal csökkent az élelmiszerpazarlás a háztartásokban. A csökkenés ellenére mégis évente fejenként 25,2 kg élelmiszer kerül feleslegesen a szemétbe, és a leggyakrabban elpazarolt élelmiszerek az ételmaradékok. Az Electrolux hitvallása, hogy a főzést és az étkezést fenntarthatóbbá tegye, ezért igyekszik segíteni Neked a még finomabb és egészségesebb fogások elkészítésében.
 
*Forrás: https://portal.nebih.gov.hu/-/negyedevel-csokkent-az-elelmiszerpazarlasunk
 
Összesen 17 168 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu