Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Most 3 hónap ajándék RTL+ előfizetés az új LG Smart TV-d mellé!

Most 3 hónap ajándék RTL+ előfizetés az új LG Smart TV-d mellé!

2024. 02. 19.
A promóció időtartama: 2024. február 17. - március 17., legfeljebb az első 3000 regisztráció erejéig.
Vásárolj most LG Smart TV-t webáruházunkból és használd ki az LG Smart TV-k innovatív webOS operációs rendszerén elérhető, beépített RTL+ applikáció és az új készülék vásárlásodhoz járó 3 hónapos ingyenes RTL+ előfizetés előnyeit:

Élvezd a kanapéd kényelméből, egy kattintással elérhető RTL+ tartalmakat: sorozatok, filmek, RTL-es műsorok, reklámok nélkül.

• A promóció időtartama:

2024. február 17. - március 17.

• A promóció menete:

1) Vásárolj LG Smart TV-t a promóció időtartama alatt.
2) Regisztrálj a www.rtl.hu/lg-tv-ajandek-rtlplusz-elofizetessel oldalon, töltsd ki a megadott mezőket és nyilatkozz a promócióhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató megismeréséről.
3) Ha készen vagy, akkor figyeld a megadott e-mail címet, ahova az első 3000 regisztráló számára az ajándék kupont fogjuk kiküldeni.
 
Felhívjuk a figyelmed, hogy ajánlat nem vonatkozik a már RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználókra, valamint az előfizetés automatikusan megújul 1990 Ft/hó havidíjért, ha a lejáratot megelőző, legkésőbb 1 napon belül az nem kerül lemondásra.

• Fontos információk:

A promócióban a 2024. február 17. és március 17. közötti új LG Smart TV vásárlásoddal vehetsz részt, amely során összesen 3000 kupon kerül e-mail üzenetben kiosztásra a regisztrációk beérkezési sorrendjében.
 
Az előfizetői kupon beváltására – amennyiben még nem rendelkezel RTL+/rtl.hu regisztrációval, az RTL+ felületen történő regisztrációt követően – legkésőbb 2024. március 31. napjáig van lehetőséged, így ha eddig a dátumig azt nem aktiválod, azt később már nem tudod felhasználni. A 3 hónapos díjmentes időszak az előfizetői kupon aktiválásának napjával kezdődik.
 
Tájékoztatunk, hogy az előfizetői kupon időszak lejárta előtt bármikor lemondhatod előfizetésed. Amennyiben előfizetői kupon időszakod nem mondod le annak lejártát megelőzően legalább 1 nappal, az automatikusan átalakul határozatlan idejű előfizetéssé, amely kapcsán visszatérő jellegű (rendszeres, jelenleg 1990 Ft/hó) előfizetési díj fizetési kötelezettséged keletkezik.
 
A kupon többszöri aktiválására, részletekben történő felhasználására nincs lehetőség!

További részletes tájékoztatást a promócióban való részvétel feltételeiről, az előfizetői kupon aktiválásáról, érvényességéről, lemondásáról és a díjmentes időszak utáni díjfizetési kötelezettségről a www.rtl.hu/lg-tv-ajandek-rtlplusz-elofizetessel oldalon találsz, kérjük olvasd el figyelmesen!
Kapcsolódó termékcsoportok | Összes termékcsoport megtekintése

Nagy méretű LG TV-k

Kis méretű LG TV-k

Összesen 17 161 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu