Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
B. Balázs
2022.10.27. 17:28

A legjobb porzsák nélküli porszívók – ezeket ajánljuk!

Bemutatjuk a top 5 modellt

A legideálisabb porzsák nélküli porszívót megtalálni tudjuk, hogy nem egyszerű feladat, mert hatalmas a kínálat ezen a piacon, ezért összeszedtük egy bejegyzésbe webáruházunk leghatékonyabb és legnépszerűbb modelljeit.
 
 
Hogyan válasszuk ki a számunkra legideálisabb készüléket? Elsőkörben jöjjön néhány hasznos tipp:

1. A padló szerinti kiválasztás:

Abban az esetben, amennyiben kemény padlóttípust szeretnénk tisztítani (pl.: parketta), elegendő számunkra egy kevésbé hatékony típus is. Abban az esetben, ha szőnyegeket is szeretnénk porszívózni, erősebb készüléket kell választanunk, ugyanis a szőnyeg rostjai között felgyülemlő port, koszt is hatékonyan el kell tűntetnie a készüléknek. Az álló porszívók egyre népszerűbbek a kisebb alapterületű ingatlanokban, ugyanis keménypadlóburkolatot könnyedén fel lehet velük porszívózni, azonban a szőnyegek tisztítására az olcsóbb modellek már nem igazán nevezhetőek megfelelőnek.

2. Alaposan nézzük át a termékleírásokban a porszívók kiegészítőit:

Manapság a porszívókat többféle tartozékkal, kiegészítővel forgalmazzák. Általában a klasszikus száraz porszívók rendelkeznek padlószívó fejjel (padló és szőnyeg porszívózásához egyaránt használható), kárpitszívó fejjel, illetve fúvókákkal a kárpitozott bútorainkhoz. Amennyiben házi kedvencet tartunk otthonunkban, mindenképpen érdemes olyan készüléktípust választanunk, melyhez járnak fúvók az állatszőr porszívózásához.

3. Nézzük meg a zajszintet:

A porszívózás meglehetősen zajos tud lenni, így kényelmetlenebbé teheti a takarítást. Érdemesebb csendesebb készüléket választanunk. A legtöbb porszívó zajszintje meghaladja a 70 dB-t, de akár 80 dB is lehet. A csendes, élvezetes zajszint körülbelül 62 dB-től kezdődik, így mindenképpen érdemes 70 dB érték alatt keresgélnünk.
 
 
Melyik jobb?

A porzsákos porszívó, vagy jobban megéri a porzsák nélküli porszívó? Ez itt az örök kérdés.

A porzsákos porszívók az egyszerű klasszikus gépek. Általában négyhavonta kell cserélni a porzsákokat, de a legtöbb esetben ez annak függvénye, milyen gyakran porszívózunk, mit porszívózunk, valamint, hogy mekkora területet. A porzsák nélküli porszívók egy műanyag tartállyal rendelkeznek, melyet ürítenünk kell és ki kell tisztítani. Ez lényeges kényelmesebb megoldás, így nem kell bajlódnunk a porszívók és porzsákok kompatibilitási kérdésével, továbbá több időt és pénzt spórolhatunk meg vele hosszútávon.

Most pedig vegyük végig webáruházunk TOP 5 porzsák nélküli porszívóját:
 
 


Teljesítmény és ergonómia kompakt méretben

A Rowenta RO4825EA Compact Power XXL porzsák nélküli porszívó kompakt formában meggyőző kapacitást kínál a mindennapi takarításhoz és a porszívózás kellemes élményét nyújtja. A 2,5 literes XXL kapacitás ideális a lakóhelyiségek széles skálájának a kitakarításához - nagyobb autonómiát és a porgyűjtő edény gondmentes kiürítését biztosítja - amelyhez a mélytisztítást végző Effitech motorral és fejlett ciklon technológiával van felszerelve, a mindennapi porszívózáshoz és a hosszantartó teljesítményhez.Termékjellemzők:
 
  Kiváló, XXL kapacitás
A praktikus, 2,5 literes űrtartalom megfelelő kapacitást jelent az otthona kitakarításához - tekintet nélkül annak méreteire.
         Továbbfejlesztett ciklon technológia
A fejlett ciklon technológia magas porleválasztási szintet, és ezzel hosszan tartó nagy hatékonyságot biztosít.
  Kompakt dizájn
A maximális kényelmet biztosító, kompakt dizájnnal készült és a legtöbb szekrénybe elhelyezhető formátumú porszívóval az impozáns takarítási teljesítmény mindig karnyújtásnyira van.
    Szívófej kétféle padlófelülethez
A kompakt formátumú, nagy hatékonyságú szívófej tökéletesen kitakarítja az otthonát - egyaránt kiváló eredményeket biztosít a parketta/kemény padló és a szőnyegek tisztításában - amelyre büszke lehet nap mint nap.
  Extrém nagy takarítási teljesítmény
A csúcstechnológiás Effitech Motor rendszer alacsonyabb energiafelhasználás mellett erősebb porszívózást biztosít a mélytisztítás érdekében, amelyre minden nap számíthat.
    Hosszú tápkábel
A 6,2 m hosszú tápkábel kényelmes mozgási szabadságot biztosít, akár 8,8 m sugarú körben.
  Könnyen üríthető porgyűjtő edény
A porszívózás még sohasem volt könnyebb - az egyszerű, háromlépcsős rendszerrel a porgyűjtő edényt gyorsan és gond nélkül kiürítheti.
       

A készüléket ide kattintva megrendelheted online!Bosch BGC05AAA1 Serie 2 porzsák nélküli porszívó - Kompakt készülék meggyőző tisztítási teljesítménnyel. Higiéniai szűrővel: tiszta kibocsátott levegő.


Részletes tulajdonságok:


Teljesítmény: erős, tiszta és gyors. Porzsák nélkül. Így nincs további költség. Új, innovatív HiSpin Motor aerodinamikus kialakítással és tökéletesen kalibrált légáramlással a magas takarításhatékonysági osztály eléréséhez, alacsony energiafelhasználás mellett a legjobb takarításhatékonysági osztály keménypadlóra vonatkoztatva (A hatékonysági osztály a porszívókra vonatkozó energiacímke szabályozás alapján (EU 665/2013 rendelet)).

Higiénia: hatékony porleválasztási rendszer

Kényelem: 

 • Kompakt méret
 • Tömeg: 4.4 kg (szívótartozék nélkül)
 • Könnyen kezelhető portartály: egyszerűen kivehető és kiüríthető.
 • Ergonomikus kézifogantyú
 • Portartály mérete: L
 • Teleszkópos szívócső
 • Átkapcsolható szívófej
 • 2 részes tartozék: rés- és kárpitszívó fej
 • Parkoló- és tárolóállás
 • Automatikus kábelfeltekerés
 • Hatósugár: 9 m
 • 2 nagyméretű hátsó kerék, 1 első görgő
 • A mért és számított értékek az EU 666./2013. rendelete alapján. Az egyéb nem részletezett mérések és számítások az EN 60321-1:2013 szabályozás alapján történtek.
 • PureAir higiéniai szűrő a tisztább levegőért. Mosható. Nincs egyéb költség.
   

Energiahatékonysági osztály: A


A készülék méretei: 314 x 268 x 381 mm
Zajszint: 78 dB(A) re 1 pW
Névleges teljesítmény: 700 W
Tömeg: 4.4 kg (szívótartozék nélkül)


A készüléket ide kattintva megrendelheted online!

A Sencor SVC 730GR porzsák nélküli praktikus és megbízható kialakítású porszívó. Cyclone rendszerrel lett felszerelve, amely tökéletesen elválasztja a port a levegőtől. A felhasználóbarát tervezésnek köszönhetően a portartály és HEPA szűrő mosható, a szívóteljesítmény elektronikusan vezérelhető. A hatékony 800 W Eco motor biztonsága érdekében egy hőbiztosítékot építettek be a motor túlmelegedésének megakadályozására.  A gumírozott kerekek megkönnyítik a porszívó mozgatását a padlón.

Termékjellemzők:

• Hatékony 800W ECO motor
• Cyclone rendszer a por és a levegő tökéletes szétválasztása érdekében
• Nemesacél kihúzható cső


HEPA filter / szűrő:


A High Efficiency Particulate Air szó rövidítése a HEPA szó. Segítségével akár még a legkisebb finom por részecske is felfogható, ezzel is hozzájárulva a különböző allergiás megbetegedések megelőzésében. Minden HEPA szűrő más és más szűrő szinttel rendelkezik. Az egyedülálló Clean Air rendszer első szűrőfunkcióját a többrétegű, antibakteriális mikroszálas porzsák biztosítja. A leghatékonyabb szűrést a HEPA szűrő hajtja végre, amely még a legkisebb részecskéket is felfogja. A SENCOR porszívók gondoskodnak a családod egészséges és biztonságos otthonáról.


Technikai információk:


• Tápfeszültség: 220 – 240 V / 50 – 60 Hz
• Teljesítmény: 800 W
• Zajszint: 76 dB
• Hálózati vezeték hossz: 5 m
• Portartály kapacitás: 1,5 liter
• Méret: 410 x 280 x 260 mm
• Súly: 5,8 kg
 

Jellemzők:


• Cyclone rendszer a por és a levegő tökéletes szétválasztása érdekében
• Nemesacél kihúzható cső
• 5-fokozatú szűrőrendszer
• 2 parkoló helyzet a padlószívócsőhöz
• Gumis első kerék a könnyebb mozgatás érdekében
• Tápkábel hossz 5 m (hatótáv 6,5 m)
• Automatikus kábel-feltekerés
• Mosható 1,5 literes portartály
• Szívóteljesítmény elektronikus szabályozása
• Hőbiztosíték a motor túlmelegedése ellen


A készüléket ide kattintva megrendelheted online!

Nagy teljesítmény energiahatékonyan - Az ETA 0517 90000 Stormy Home porzsák nélküli porszívó a takarékos ECO motornak köszönhetően sokkal kevesebb energiát igényel a takarításhoz, de a magas porszívózási hatékonyság megmarad. Az ENDLESS SUCTION technológiának köszönhetően állandó szívóerővel tisztíthatja otthonát. A port és a szennyeződéseket egy átlátszó, 2,2 literes porgyűjtő tartályban gyűjti össze, amelyet a takarítás, vagy telítődés után egyszerűen kiboríthat a háztartási hulladéktárolóba.
 

Az ETA Stormy Home porszívó kiváló minőségű, 13. számú HEPA szűrőt rejt, amely gondoskodik a legfinomabb szennyeződések megkötéséről is. Ez nemcsak az allergiában szenvedő háztartásoknak, hanem az állattulajdonosoknak is tetszeni fog.
 

Villámtisztítás egy szempillantás alatt
 

Ha úgy dönt, hogy nekivág, és kipucolja otthonának minden sarkát, akkor a kiegészítők gazdag választéka áll az Ön rendelkezésére. Számos cserélhető szívófej és kefe biztosítja, hogy ne maradjon szennyeződés. Az ETA Stormy Home porzsák nélküli porszívó így ideális segítő háziállatok tulajdonosainak, kisgyermekes szülőknek, de mindenkinek, aki egyszerűen szeretné erőfeszítések nélkül, könnyedén kitakarítani otthonát.

A 9 m-es hatósugár segít a porszívóval mindenhová eljutni. A porszívó a lágyított kerekeknek köszönhetően mozog, amelyek kíméletesek minden padlóhoz. A forgó első kerék gondoskodik a porszívó teljes körű forgásáról, 360°-ban.
 

Az ETA Stormy Home porszívóval együtt jár:
 

 • Univerzális szívófej szőnyegek és kemény padlók porszívózásához
 • Parkettázó szívófej hajópadlóhoz, csempéhez vagy linóleumhoz
 • Párnaszívófej, amely gyengéden kitisztítja a puha textilfelületeket, például a kanapé kárpitját vagy párnáit
 • A fém teleszkópos cső (90 cm) ideális magasságbeállítást tesz lehetővé kicsiknek és nagyoknak
 • A tartozékok csatlakozási átmérője 35 mm.
 • Az ergonomikus kialakítású fogantyú és a másodlagos légbeszívás integrált szabályozása megkönnyíti a porszívó kezelését. A praktikus fogantyúnak köszönhetően könnyedén hordozhatja a porszívót, és függőleges vagy vízszintes helyzetben tárolhatja, attól függően, hogyan praktikusabb Önnek a tárolás.


Termékjellemzők:
 

 • Energiatakarékos ECO motor
 • Ajánlott allergiában szenvedőknek, a nagy minőségű szűrőteljesítménynek köszönhetően
 • Nagyon hatékony porszívózás
 • Minőségű és hatékonyságú HEPA-szűrő 13 sz.
 • Alacsony zajszint
 • Portartály űrtartalma 2,2 l
 • Működési rádiusz 9 m
 • A szívóteljesítmény elektronikus szabályozása
 • Ergonomikus fogantyú a másodlagos levegő beszívásának beépített szabályozására
 • 2 tárolási pozíció a padlószívófej számára
 • Fogantyú a könnyű hordozáshoz
 • Tápkábel hossza 6 m
 • 360 fokkal forgatható kerék a porszívó könnyű forgatásához
 • Puhított kerekek a kemény padlók védelméért
 • Automatikus kábeltekerő funkció
 • Egyszerű kezelés és könnyű karbantartás
 • Teljesítmény felvétel 800 W
 • Tartozék csatlakozási átmérője 35 mm

 

Tartozékok:
 

 • Univerzális padló szívófej kihúzható kefével
 • Parketta szívófej
 • Párnaszívófej
 • Kefével kombinált résszívófej
 • Fém teleszkópos cső (78 cm)
   

A készüléket ide kattintva megrendelheted online!

 


A finom por 99,9%-át* összegyűjti

Higiénikus kiürítés egy kézzel - Ez a Philips FC9334/09 PowerPro Compact
 

A Philips Bagless Vacuum 3000-es sorozatú porzsák nélküli porszívó a kompakt kialakítás és az erőteljes teljesítmény kombinációját nyújtja. A PowerCyclone 5 technológiának és a 3 tisztítófunkciót egyben kínáló TriActive szívófejnek köszönhetően egész otthonában alapos tisztaságot élvezhet.


• 900 W-os | • PowerCyclone 5 | • Allergy H13 szűrő

  
 

900 W-os motor
a nagy szívóteljesítményért
 
99,9%-os porfelszívás*
a kiváló tisztítóteljesítményért


A nagy hatékonyságú, 900 W-os motor mélyreható szívóteljesítményt biztosít a nagyszerű tisztítási eredmény érdekében.
 

 


A TriActive szívófej és az extrém szívóerő biztosítja a finom por 99,9%-os felszívását*.
 

 

A PowerCyclone 5 hosszabb ideig
biztosít nagy szívóteljesítményt
 
TriActive szívófej
a 3-féle alapos tisztítóeljárásért

A PowerCyclone 5 technológia felgyorsítja a hengeres kamra levegőáramlását, hogy a port elkülönítse a levegőtől, és hosszabb ideig biztosítsa a nagy teljesítményt és a határozott szívóerőt.
 
 
A TriActive szívófej 3 tisztítási műveletet hajt végre egyszerre. A speciálisan kialakított talplemez eltávolítja a port a szőnyegek mélyéből, míg a nagy elülső nyílás a méretesebb szennyeződést szívja be. A fúvóka mindkét oldalán található légcsatornák és kefék eltakarítanak minden port és szennyeződést a falak vagy a bútorok mellett.
 
 

Higiénikus, egykezes ürítéshez
tervezett portartály
 
Kompakt és könnyű
az egyszerűbb hordozás érdekében

A könnyen üríthető portartályt úgy terveztük, hogy egy kézzel, higiénikus módon kiüríthető, így minimalizálva a keletkező porfelhőt.
 
 
A kompakt és könnyű kialakítás biztosítja a porszívó egyszerű tárolását és hordozását.
 
 

Puha kefe a fogantyúba beépítve,
mely mindig készen áll a használatra
 
Az Allergy H13 szűrőrendszer felfogja
a finom por >99,9%-át

Egy kefés szívófej található a fogantyúba építve, ami mindig készen áll a bútorokhoz, lapos felületekhez és kárpitokhoz.
 
 

A teljesen szigetelt szűrőrendszer a finom porszemek >99,9%-át felfogja, köztük a polleneket, a kisállatok szőrét és a poratkákat – az allergiában szenvedők és azok számára, akik a higiénia magasabb szintjét szeretnék elérni. A szűrési szint a HEPA 13** szűrőével egyenértékű.
 
 

Az ActiveLock csatlakozásokkal könnyen alkalmazkodik minden feladathoz
 
A turbókefe tökéletes a (kisállat)szőrök
és a szöszök eltávolításához

Az ActiveLock csatlakozók lehetővé teszik, hogy a tartozékok egyszerűen, egy kattanással a teleszkópos csőhöz rögzüljenek.
 
 
A forgó turbókefét úgy terveztük, hogy optimálisan eltávolíthassa vele a kisállatok szőrét és a szöszöket azáltal, hogy jobban megnyitja a szőnyeg szövetét a mélyebb tisztításhoz.
 


A készüléket ide kattintva megrendelheted online!
 

Blog

Útmutatás, tippek és praktikák mindenkinek a hétköznapokra. Termékajánlók, receptek, közérdekű bejegyzések az elektronikai cikkek világából. Minden, ami életmód, háztartás és műszaki cikk.

Kategóriák
Tagek
30 day fitness challenge (1) ablaktisztító (1) adattörlési matrica (1) ajándék (5) ajándék nőknek (2) ajándékötletek (2) akció (1) aktivitásmérő (2) allergénmentes (4) allergia (7) allergia ellen (1) alma (1) alulfagyasztós hűtőszekrény (1) applikáció (1) aprítógép (1) aroma diffúzor (1) atom (1) audio (2) automata darálós kávéfőző (1) automata kávéfőző (2) automata kávéfőző otthonra (1) automata kávégép (3) autófelszerelés (1) álló porszívó (4) baba biztonság (2) baba&mama (2) backtoschool (1) bbq (1) beépíthető eszközök (3) beépíthető főzőlap (1) beépíthető gázfőzőlap (1) beépíthető hűtő (1) bébiőr (2) biofresh (1) Black Friday (1) bluetooth fülhallgató (3) bluetooth hangszóró (2) borhűtő (1) borotva (2) botmixer (1) Braun epilátor (2) buli (3) business box (1) dekoráció (4) dettol kézfertőtlenítő (1) diffúzor (1) dobozsérült (1) edénykészlet (1) edényszárító (1) edénytároló (1) egészség (27) egészséges életmód (9) egészséges nassolnivalók (1) elektromos fogkefe (3) elektromos fogkefe fej (1) elektromos főzőlap (1) elektromos kávéfőző (1) elektromos készülékek (1) elektromos kotyogó (1) elektromos roller (1) elektromos roller xiaomi (1) elektromos scooter (1) energetikai besorolás (1) energia (2) energiabesorolás (1) energiacímke (1) energiahatékonyság (1) energiaosztály (1) energiatakarékosság (1) epilátor (1) espresso kávéfőző (1) Eta robotporszívó (1) életmód (2) életmódváltás (2) értékcsökkent (1) ételkészítés (13) étrend (1) fagyasztó (4) fagyasztóláda (1) fagyasztószekrény (1) fagyigép (2) fagylaltkészítő gép (1) farsang (2) farsangi jelmezek (1) fáradtság ellen (1) fejhallgató (3) fekete péntek (1) fertőtlenítés (2) fesztivál (1) férfi szépségápolás (2) filteres kávé (1) fitness app (1) foci (1) foci eb (1) fogmosás (3) fogyasztás (1) forró italok (1) forrólevegős fritőz (3) főzés (1) fritőz (1) fülhallgató (4) fürdőszobai kiegészítők (1) füstölő (1) fűnyíró (1) fűtés (1) fűtéstechnika (1) garancia (2) garancia hosszabbítás (1) gázfőzőlap (1) gőzállomás (3) gőztisztító (1) GPS (1) green kitchen (1) grill receptek (1) grillezés (5) grillsütő (2) gyerek elektromos fogkefe (1) gyümölcs (5) gyümölcscentrifuga (3) gyümölcsprés (3) hajápolás (1) hajformázás (1) hajsütővas (1) hajszárító (1) hajvasaló (1) halloween (2) halloween tök (1) hangsugárzó (1) hangulat (7) Haylou (1) háztartás (71) háztartási gépek (3) hifi (1) higiénia (1) hordozható rádió (1) hot dog készítő (1) hot dog készítő gép (1) hősugárzó (1) hőszivattyús szárítógép (2) Huawei okosóra (1) húsvét (2) húsvét 2021 (1) húsvéti népszokások (1) hűtés (9) hűtő (1) hűtőszekrény (8) hűtőszekrény energiaosztályok (1) illóolaj diffúzor (1) indukciós főzőlap (2) indy evo (1) indy evo fülhallgató (1) informatika (2) IPL (1) iskolakezdés (1) IT (1) itatópohár (1) játék (1) jelmez (1) jégkocka készítő gép (2) jégkockakészítő (1) joghurtkészítő (1) joy napok (1) jótállás (2) kandalló (1) kapszulás kávé (1) kapszulás kávéfőző (1) karácsony (5) kávéfőző (4) kávéfőzőgép (2) kávégép (7) kávégépek (2) kávékapszula (1) kávépárna (2) kávézás (8) kedvezmény kupon (1) Kenwood robotgép (1) kenyérsütő (1) kerámia főzőlap (1) kert (5) kertápolás (4) kerti bútor (1) kerti eszközök (6) kerti grill (1) kerti grillsütő (1) kerti munkák (1) kerti parti (1) keskeny szárítógép (1) készülődés (8) kézfertőtlenítő (1) kézfertőtlenítő gél (1) kézi porszívó (4) kézi ruhagőzölő (1) kis konyha (1) kiterjesztett garancia (1) klíma (4) kombinált hűtő (1) kondenzációs szárítógép (2) konyha (2) konyhabútor (1) konyhai eszközök (31) konyhai gépek (1) konyhai kiegészítők (2) konyhaszekrény (1) kotyogó (1) kotyogós kávéfőző (1) kozmetikai szalon (3) kreppelő (1) Krups kávéfőző (1) kuponakció (1) kuponnapok (1) kültéri fényforrás (1) l alakú konyhabútor (1) labdarúgás (1) laptop (2) LatteGo (1) lemezlejátszó (1) levegőtisztítás (1) levegőtisztító készülék (1) leves (2) léghűtő (1) légkondi (1) légtisztító (2) légtisztító berendezés (1) légtisztító berendezés lakásba (1) légtisztító készülék (2) légtisztító párásító (2) légtisztíttó (1) LG (2) LG ThinQ (1) Liebherr (1) Liebherr hűtő (1) limonádé (1) limonádé recept (1) lombfúvó (1) lombszívó (1) lumea (2) magasnyomású mosó (1) Metaltex (1) mi band 4 (1) mi band 5 (1) mi band 6 (1) mikró (3) milyen légtisztítót vegyek (1) milyen szárítógépet vegyek (2) mobil klíma (1) monitor (2) morzsaporszívó (4) mosás (7) mosogatás (4) mosogatógép (4) mosogatógép energiaosztályok (1) mosó és szárító gép (2) mosógép (8) mosógép energiaosztályok (1) mosógép szárítógép (2) mosó-szárítógép (3) mozgás (1) műszaki webáruház (1) Mybandz (1) myfitnesspal (1) nasi (1) nassolnivaló (1) navigáció (1) nemzetközi nőnap (2) neo frost (1) Nespresso (1) nmhh (1) no frost (1) no frost plus (1) notebook (2) női szépségápolás (3) nőnap (2) nőnap 2021 (1) nyár (10) nyelvtanulás (1) nyomtató (1) okos tv (1) okoskarkötő (2) okosóra (2) okosóra szíj (1) okosóraszíj (1) olajradiátor (1) olajsütő (1) olcsó műszaki cikkek (1) oled (1) oled tv (1) OneBlade (2) Oral B elektromos fogkefe (1) Oral-B elektromos fogkefe (1) otthon (17) otthoni szódagép (1) órás rádió (1) ózonsterilizátor (1) ötletek (3) ősz (3) padlóápolás (6) párásító (2) párásító légtisztító (1) párnás kávéfőző (1) pároló (2) PerfectCare (1) perifériák (2) Philips (13) Philips Airfloss (1) Philips audio (1) Philips Avent (1) Philips Diamondclean (1) philips epilátor (1) Philips fogkefe (1) Philips légtisztító (2) Philips porszívó (1) Philips PowerPro Aqua (1) Philips Sonicare (1) Philips soundbar (1) Philips turmixgép (1) Philips TV (1) pite (1) plant nanny (1) popcornkészítő (2) porszívó (11) porzsák nélküli porszívó (2) presszó kávéfőző (1) projektor (1) qled (1) qled tv (1) rádió (1) recept (12) Remington hajszárító (1) rezsó (1) robotporszivo (1) robotporszívó (4) ruhaápolás (2) ruhaszárító (1) Samsung (1) Samsung okosóra (1) seprőgép (1) side by side hűtő (1) Skullcandy (1) Skullcandy fejhallgató (1) skullcandy indy evo fülhallgató (1) skullcandy push fülhallgató (1) skullcandy push ultra (1) sleep monitor (1) smart tv (1) smoothie (1) smoothie készítő (1) sodaco (1) sodastream (1) sodastream szörp (1) soundbar (1) soundmachine (1) sólámpa (1) sterilizáló (1) stop frost (1) strava (1) sütemény (2) sütés,főzés (30) sütő (3) szappanadagoló (1) szaritogepek (1) Szarvasi (3) szájápolás (3) szájzuhany (1) számítástechnika (2) száraz nedves porszívó (1) száraz november (1) szárítógép (4) szárítógépek (1) szellőztetés (1) szendvicssütő (1) szépségápolás (12) szépséghibás (1) szilveszter (2) szokások (1) szódagép (1) szódagép palack (1) szódakészítő gép (1) szónikus fogkefe (1) szórakozás (15) szórakoztató elektronika (1) szőrtelenítés (6) szőrtelenítő (1) szőrtelenítő gép (1) takarítás (3) takarítógép (6) tanszerek (1) tanulás (1) tartós szőrtelenítés (1) tavaszi fáradtság (1) tavaszi nagytakarítás (1) tárolás (1) technológia (7) Tefal (1) Tefal leveskészítő (1) telefonos applikáció (2) televízió (4) termékbiztosítás (2) textilápolás (3) Thomas aqua (1) Thomas porszívó (1) tippek (3) tisztaság (24) total no frost (1) tökfaragás (1) töklámpás (1) true wireless (1) tudatosság (8) turmix (1) turmix receptek (1) turmixgép (4) tv (1) utazás (1) újszülött szett (1) ünnep (15) Valentin-nap (2) vasalás (3) vásárlás (2) vegán (1) vegán ételek (1) vegán étrend (1) vegetarianizmus (1) vegetáriánus ételek (1) ventilátor (2) vezeték nélküli fülhallgató (3) vezeték nélküli porszívó (1) vezetékes álló porszívó (1) video bébiőr (1) vizes porszívó (1) vízálló okosóra (1) vízszűrős porszívó (1) Whirlpool (2) Whirlpool 6 érzék (2) whirlpool 6 érzék sütő (1) Whirlpool 6 sense (1) Whirlpool 6. érzék (3) Whirlpool 6th sense (2) Whirlpool elöltöltős mosógép (1) Whirlpool felültöltős mosógép (1) Whirlpool hűtő (1) Whirlpool mosogatógép (1) Whirlpool mosógép (2) Whirlpool mosógép használata (1) Whirlpool sense 6 (1) Whirlpool Supreme Care (1) Whirlpool Supreme Care mosógép (1) whirlpool sütő (1) Whirlpool szárítógép (1) Whirlpool zen (1) Xiaomi (3) xiaomi aktivitásmérő (1) xiaomi elektromos roller (1) Xiaomi légtisztító (1) xiaomi mi band (2) xiaomi mi band 6 (1) xiaomi mi smart band 6 (1) Xiaomi okosóra (1) xiaomi roller pro (1) xiaomi rollerek (1) yazio (1) zene (2) zenehallgatás (4) zsírégetés (1)