Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Akciók
Az ajánlat időtartama: 2021. 11. 02. - 2022. 01. 30.
 

 
 

Most 9.000 Ft kedvezménnyel vásárolhat Nespresso Original kávékapszulát Nespresso Original kávéfőző vásárlása esetén.
 
Az ajánlat 2021. november 2. és 2022. január 30. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának partnerüzletei által értékesített Nespresso kávéfőzők vásárlása esetén érvényes. Az ajánlat további feltételei, a promócióban résztvevő kávéfőzők és partnerüzletek listája, illetve a kedvezmény érvényesítésének lépései megtalálhatók a https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-kedvezmeny-bevaltas weboldalon.
 
Az ajánlat időtartama: 2021. november 2. – 2022. január 30.
 
Beváltási határidő: 2022. február 4.
 
Az ajánlatban résztvevő kávéfőzők: minden Nespresso Original kávégép
 
Ingyenes szállítás: az ajánlat feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén a Nespresso a kapszularendelést ingyen kiszállítja.
 
Beváltás (sorozatszám matricával és számlamásolattal):

1. Interneten: kattintson a https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-kedvezmeny-bevaltas weboldalra, és érvényesítse kávékapszula kedvezményét!
 
2. Nespresso Boutique-okban: látogasson el a Nespresso Boutique-ok vagy Nespresso Mini Boutique-ok egyikébe, és érvényesítse kávékapszula-kedvezményét! (www.nespresso.com/uzletek)
 
-
Most az akcióban megjelölt páraelszívók mellé ráadásként bekötőszettet kapsz. Így minden kellemetlen konyhai szagtól könnyedén megtisztíthatod konyhádat.
 
Az akció a készlet erejéig érvényes.
Érvényes: 2021. 09. 28 - 2021. 12. 31.
Hobbiszakácsként tevékenykedsz, netán profi vagy és új konyhai berendezésre van szükséged?
 
A Kenwooddal most jól jársz, hiszen a márka termékeire 10% kedvezmény jár, ha érvényesíted a kuponkódodat. Dagasztás, habverés, keverés - egyik sem okoz gondot a gyártó robotgépeinek, lepd meg magad egy csúcsminőségű készülékkel, és emeld magasabb szintre a konyhai tevékenységeket!
Érvényes: 2021. 12. 08. (szerda) éjfélig
Még nem találtad meg mindenkinek a tökéletes karácsonyi ajándékot? Ne csüggedj, most meghosszabbítottuk ünnepi kedvezményeinket egészen 2021. december 8. (szerda) éjfélig. Akciós kínálatunkban találsz háztartási kis- és nagygépeket, barkácseszközöket, szépségápolási kellékeket, telekommunikációs cikkeket, szórakoztató elektronikai berendezéseket.  
Összesen 17 530 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális akcióinkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu