Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés

Válts extra garanciát készülékeidhez!

Kiterjesztett garancia = Business Box

A Business Box szolgáltatásainak köszönhetően hosszabb élettartamot biztosíthatsz készülékeidnek, élj a lehetőséggel most! Válassz az alábbi szolgáltatások közül, és nem okoz majd fejtörést, hogy mit csinálj, ha baleset éri kütyüidet vagy a gyári garancia lejárta után hibásodnak meg.

Szolgáltatások:

 • Kiterjesztett garancia:

olyan háztartási gépekre vonatkozó szolgáltatás, mely a gyártói és forgalmazói garancián túli meghosszabbított jótállást biztosít. A kiterjesztett garancia a készülék vásárlása után is megköthető egészen a gyári, alapgarancia lejáratát megelőző 2. hónapig. Így akár öt évig biztonságban tudhatod készülékeidet, mivel a szakszervizek díjmentesen javítják azokat.

 • Baleseti garancia:

a nevéből is láthatóan olyan szolgáltatás, mely biztosítja, hogy a balesetekből származó károk javítását ne Neked kelljen finanszíroznod, valamint a javítást is a Business Box szervezi. Ezen felül nem kell számolnod a készülék avulásával, a Business Box a szolgáltatás keretein belül a vásárláskori értéket veszi figyelembe. Továbbá, az önrész is kedvező baleseti garancia esetén: amennyiben gondosan vigyázol készülékeidre (pl.: mobiltelefonodat tokban hordod) az önrész fizetése alól mentesülhetsz.

 • Javítási asszisztencia:

a szolgáltatást ingyen kapod baleseti, illetve kiterjesztett garancia szerződésedhez, ez magában foglalja, hogy a Business Box megszervezi a javítást helyetted, így értékes időt takaríthatsz meg.

Kíváncsi vagy, mennyibe kerülne, hogy biztonságban tudd eszközödet?

 
Összesen 16 993 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu