Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés

Váltson extra garanciát készülékeihez!

Kiterjesztett garancia = Business Box

A Business Box szolgáltatásainak köszönhetően hosszabb élettartamot biztosíthat készülékeinek, éljen a lehetőséggel most! Válasszon az alábbi szolgáltatások közül, és nem okoz majd fejtörést, hogy mit csináljon, ha baleset éri kütyüit vagy a gyári garancia lejárta után hibásodnak meg.
 
Szolgáltatások:
 
• Kiterjesztett garancia:
olyan háztartási gépekre vonatkozó szolgáltatás, mely a gyártói és forgalmazói garancián túli meghosszabbított jótállást biztosít. A kiterjesztett garancia a készülék vásárlása után is megköthető egészen a gyári, alapgarancia lejáratát megelőző 2. hónapig. Így akár öt évig biztonságban tudhatja készülékeit, mivel a szakszervizek díjmentesen javítják azokat.
 
• Baleseti garancia:
a nevéből is láthatóan olyan szolgáltatás, mely biztosítja, hogy a balesetekből származó károk javítását ne Önnek kelljen finanszíroznia, valamint a javítást is a Business Box szervezi. Ezen felül nem kell számolnia a készülék avulásával, a Business Box a szolgáltatás keretein belül a vásárláskori értéket veszi figyelembe. Továbbá az önrész is kedvező baleseti garancia esetén: amennyiben gondosan vigyáz készülékeire (pl.: mobiltelefonját tokban hordja) az önrész fizetése alól mentesülhet.
 
• Javítási asszisztencia:
a szolgáltatást ingyen kapja baleseti, illetve kiterjesztett garancia szerződésedhez, ez magában foglalja, hogy a Business Box megszervezi a javítást Ön helyett, így értékes időt takaríthat meg.
 
Összesen 17 020 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális akcióinkról!
Termékeink
Árukereső.hu