Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Tökéletes kép és hangzás

Tökéletes kép és hangzás

2021. 09. 06.
Most vásárolj Philips Performance sorozatú TV-t és az együtt vásárolt hangprojektor vagy hangsugárzó árának felét visszakaphatod.
Vásárolj most Philips Performance sorozatú televíziót a promócióban szereplő hangprojektorok vagy wifi hangsugárzók egyikével. Együttes vásárlás esetén a sikeres regisztrációt követően a hangprojektor, illetve hangsugárzó árának 50%-át visszatéríti a Philips. Több audio termék együttes vásárlása esetén a magasabb árfekvésű termék árának 50%-a kerül visszatérítésre. A promóció 2021. szeptember 6. és 2021. október 31. között, a promóciós szabályzat feltételeinek teljesítésével érvényes. További információkért kérjük, olvasd el a promóciós feltételeket.
 
Hogyan lehet 50% pénzvisszatérítést kapni?
 
1. Vásárolj egy Philips TV-t a Performance sorozatból, a promócióban résztvevő hangprojektorral vagy Wi-Fi hangszóróval együtt.
 
2. Regisztrálj az űrlapon a https://sound.sales-promotions.com/hu címen, legkésőbb a számlán szereplő dátumtól számított 14 napon belül.
 
3. A regisztráció visszaigazolását és jóváhagyását követően a visszatérítés összege a regisztráció során megadott bankszámlaszámra kerül visszafizetésre.



Promóciós szabályzat
 
Összesen 16 948 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu