Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Electrolux SteamBake® gőzsütők ráadás szakácskönyvvel

Electrolux SteamBake® gőzsütők ráadás szakácskönyvvel

2023. 03. 14.
A promóció időtartama: 2023. január 1. - december 31.
Vásárolj most Electrolux SteamBake® beépíthető sütőt, és ajándékba kapsz egy "Legyen otthon saját péksége" című szakácskönyvet, hogy az első pillanattól fogva a legtöbbet hozhasd ki készülékedből.
 
  Regisztrálom vásárlásomat  
 
Az ajánlat kizárólag az Electrolux SteamBake® gőzfunkciós beépíthető sütőkre vonatkozik.

Figyelem! Az Electrolux kombinált gőzsütők ebben a promócióban nem vesznek részt.

Az akcióban résztvevő SteamBake® gőzsütők

EOD3C40BX, EOD5C70BX, EOD5H70BX, KOD5H70BX, EOD3H70X, KOD3H70X, EOD5H70X, EOD5C71X, EOD5C71Z, EOD5C50Z, EOD6C77X, EOD6P76X, Y6POD57X, EOD6P71X, EOD6P71Z, EOD6P77X, EOD6P77Z, KODDP77X, EOD3C40BX, EOD6C71X, EOD6C77WX, EOD6P66WX, EOD6P77WX, EOD6P77WZ, KODDP77WX, EOD3C50TX, EOD3H50TX

Az akció időtartama
2023. január 1. - december 31.
 
Az ajándékot csak abban az esetben küldik el Neked, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a beépíthető sütő termékkódja, illetve vételára is szerepel.
 
A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem fogadnak el.
 
Regisztráld vásárlásodat 2024. január 15-ig.
 
Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot! Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és add meg kézbesítési címedet. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagod, amennyiben regisztrációd megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak. Ha regisztrációd nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesíteni fognak. Kérjük, ellenőrizd e-mail fiókodban a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.
 

Segítünk a kezdetekben!

A "Legyen otthon saját péksége" című szakácskönyvben különböző kenyerek, kalácsok, piték, pogácsák, sós és édes péksütemények, valamint ínycsiklandozó desszertek receptjeit gyűjtötték össze. A receptek mellett információkat találsz az élesztő helyes felhasználásáról, a kovász készítéséről és a sütésre való felkészülés folyamatáról. A szakácskönyvben 46 receptet találsz, melyekkel új SteamBake sütődben elkészítve biztosan lenyűgözöd majd családodat és barátaidat.



Adj hozzá egy kis gőzt, finomabb lesz minden!

Amikor SteamBake® funkciót használsz, az első 15-20 percben gőz képződik a sütőtérben. A gőz finoman átjárja a tésztát, és megemeli. Ettől a leveles tészták, kelt tészták, égetett tészták szépen megemelkednek, laza állagúak lesznek. Miután a gőz elpárolog, a forró levegő finoman kérgesre süti a tészta felszínét. Minden süti olyan lesz, mintha egy profi cukrász készítette volna őket. Büszke leszel desszertjeidre!

Összesen 17 162 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu