Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Electrolux mosogatógépek 12 havi ráadás Jar kapszulával

Electrolux mosogatógépek 12 havi ráadás Jar kapszulával

2024. 04. 02.
Az akció időtartama: 2024. április 02. – június 30.
Vásárolj most Electrolux mosogatógépet, és egy évre elegendő* Jar Platinum Plus mosogatógép kapszulát kapsz ajándékba.
 
Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak küldik el. Kérjük, olvasd el figyelmesen a Promóciós feltételeket.
 
*Az ajándékcsomag tartalma: 10x29 db Jar Platinum Plus mosogatókapszula.

Az akció időtartama
2024. április 02. – június 30.

Az ajándékot csak abban az esetbenküldik el, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosogatógép termékkódja, illetve vételára is szerepel.
 
A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudnak elfogadni.

Regisztráld vásárlásodat
2024. július 15-ig.

Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot! Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagod, amennyiben regisztrációd megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak. Ha regisztrációd nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítenek. Kérjük, ellenőrizd e-mail fiókodban a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

Makulátlan tisztaság.

A Electrolux mosogatógépekben foltmentesen tiszta lesz minden edény. A szatelit szórókar minden sarokba eljuttatja a vizet, így minden edény csillogóan tiszta lesz. A hagyományos szórókarokkal ellentétben ez a vízkar több irányban mozog, ezért 3-szor több vizet permetez az edényekre extra vízfogyasztás nélkül. A ComfortLift® mosogatógépek* még az edények be- és kipakolását is megkönnyítik azzal, hogy az alsó kosarukat fel lehet emelni.
 
*Csak bizonyos modellek.
 

Energiatakarékos megoldások, könnyedén.

A QuickSelect érintőkijelzőn* egyetlen érintéssel beállíthatod, hogy mennyi ideig tartson a program. Az Ecometer pedig intuitív zöld sávokkal megmutatja neked a leginkább fenntartható programot, amellyel vizet és energiát takaríthatsz meg.
 
 
*Csak bizonyos modellekben.

Nincs több törölgetés, csak száraz edény.

A mosogatógépek energiatakarékos AirDry rendszere a szárítási ciklus utolsó szakaszában 10 cm-re kinyitja a készülék ajtaját, ami a program végéig nyitva is marad. Ennek eredményeként háromszor hatékonyabb a szárítás, mint azoknál a modelleknél, amelyeknél nincs automatikus ajtónyitás. A levegő természetes módon segíti a szárítást, így az Air Dry rendszer energiatakarékosabb mosogatást eredményez.
 
 

Vigyázzon készülékére

Mosogatógéped nap mint nap segít neked, miközben időt, vizet és energiát spórolsz. Időnként azonban mosogatógépének is szüksége van egy alapos tisztításra. A speciális tisztítószerek hatékony enzimekkel és zsíroldó hatóanyagokkal alaposan kitakarítják készülékedet. Feloldják a csövekben és a szűrőkben lerakódott zsíros szennyeződéseket, eltávolítják a vízkövet és baktériumokat.
 

 
  Megnézem a tisztítószereket  
 
Kapcsolódó termékcsoportok | Összes termékcsoport megtekintése

Electrolux beépíthető mosogatógépek

Electrolux mosogatógép tisztítószerek

Electrolux szabadonálló mosogatógépek

Kapcsolódó termékek:
Összesen 17 289 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu