MarketWorld Webáruház - egyszerű, gyors, online vásárlás
Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Boneco

Boneco W490 légmosó

0 (0 szavazat)
Gyártói cikkszám: W490
Garancia: 36 hónap hivatalos gyártói magyar garancia
Külső raktáron
i
Szállítási költségek
Átvétel FOXPOST automatánál: 799 Ft
Kiszállítás: 999 Ft
Személyes átvétel: ingyenes
Átvétel Pick Pack Ponton: 799 Ft
Átvétel Posta csomagautomatában: 1 499 Ft
Átvétel Postaponton: 1 499 Ft
Átvétel Postán: 1 499 Ft
119 990 Ft
Kosárba
Boneco W490 légmosó Boneco W490 légmosó Boneco W490 légmosó Boneco W490 légmosó Boneco W490 légmosó
Képek
Boneco W490 légmosó
Boneco W490 légmosó
Videó
Kapcsolódó videó
Részletes leírás | Teljes mutatása

Az egyik legújabb BONECO légmosó, megannyi funkcióval segíti Önt hozzá, hogy otthonában vagy munkahelyén friss, páradús, és allergénektől, szállóportól csökkentett levegő legyen.
Ezzel a légmosóval egy olyan párásító készüléket választ a levegő nedvességtartalmának folyamatosan optimális szinten tartására, mely párásítás közben még a levegő szennyezettségét is mérsékli.
Párásítás közben kimossa a levegőben található szöszöket, szálló port, polleneket. Ismerje meg az AIR-O-SWISS W490 típusú légmosó készüléket, mely otthonát, közvetlen környezetét egész egyszerűen még komfortosabbá teszi!
Hagyja, hogy ez a légmosó automatikusan, energiatakarékosan varázsolja még komfortosabbá környezetét, illetve annak levegőjét. Óvja meg légutait, használjon légmosót!


Önnek ajánljuk a BONECO W490 légmosót, ha:
Nem kevesebb, mint az egyik legmodernebb megoldást szeretné, hogy otthonában, munkahelyén optimális páratartalom, és tiszta levegő legyen.
Nyáron a klíma, télen pedig a fűtés miatt, gyakran kiszárad a torka, köhög, nyálkahártyáján maró érzést tapasztal.
Allergiás tünetei, vagy kisbabája, kisgyermeke miatt szeretné, hogy az ablakon keresztül bejutó allergének, szálló por; a lakásban megtalálható por, állatszőr ne okozzon kellemetlen tüneteket.
Gazdaságos, csendes, és környezetbarát készüléket kíván használni a párásításhoz, és a légtisztításhoz.
Elege van padlófűtéses lakásában, az állandóan felbukkanó óriási porcicákból, a por állandó keverésétől szeretne hosszabb távon megszabadulni.
Szeretné megőrizni új padlószőnyegének állapotát az elporosodástól.
Fontos Önnek, hogy légmosó készüléke európai gyártású legyen, mely ezáltal is biztosítja, hogy valódi minőséget vásárol, használ háztartásában.
+1 örömmel veszi, hogy párásító-légtisztító készüléke számtalan módon támogatja az Ön komfortérzetét, például digitális kijelzővel, öntisztító funkcióval, és több üzemmóddal rendelkezik.


Kinek nem ajánljuk a Boneco W490 légmosó légtisztítót:
Szereti, azokat a megoldásokat, amelyek megkímélik Önt a porszívózással, portörléssel, a takarítással járó munkától? 
Akkor egy bejárónőt javaslunk Önnek! :) A légmosó készüléket arra tervezték, hogy kiszűrje a levegőben lebegő szennyeződéseket (por, korom, pollen stb).
Ezek azok a szennyeződések, amelyeket belélegezve károsíthatják szervezetünket. A leülepedett por élettanilag már nem káros, mivel nem lélegezzük be.
A készülék nem fogja letörölni a szekrény tetejét, viszont egy alapos nagytakarítás után, a készülék folyamatos használata csökkenti a lerakódott por mennyiségét.
Zavarja Önt a sok por a bútorokon? Nézze meg az AIR-O-SWISS 2071 kombi párásító légtisztító készüléket, ami láthatóan csökkenti a poros bútorok okozta kellemetlenséget!
Ipari vendéglátó ipari felhasználásra nem vagy csak korlátozott mértékben javasoljuk.
Éttermekben a dohányfüst kiszűrésére nem javasoljuk.

Termékleírás:

 • Párásító és légtisztító
 • Automata öntisztító funkció
 • Szűrőbetét nélküli légtisztító
 • Érintőgombos, digitális
 • Beépített hygrosztát
 • Időzítő
 • Nincs cserélendő szűrőbetét
 • Automatikus működés
 • Beépített páraérzékelő
 • Vízszint érzékelő
 • Tartozék ISS ezüstrúd
 • Karbantartásjelző

Technikai adatok:

 • Hálózati feszültség: 230V / 50Hz
 • Teljesítmény: 16 W
 • Párásító képesség: 300-500 gr/h
 • Javasolt szoba méret max. 60m2, 140m3
 • Zajszint: <25 dB
 • A víz tartály: 7 liter
 • Méretek: 336 x 323 x 407 mm
 • Súly (üresen): 6 kg

Hogyan működik:
Légtisztítás és párásítás egy készülékkel, egyszerűen, és hatékonyan megoldható.
Eredményes párásítás, és légtisztítás, max 60 nm-en (140 m3), 300-500 gr/ óra párakibocsátás.
Költséghatékonyság: nincs cserélendő szűrőbetét, a műanyag tárcsák ellenállóak, esetleges sérülés esetén, egyenként is cserélhetők.
A Plaston cég egyik európai üzemében készül, garantált az európai színvonalú, megbízható minőség.
A tárcsák különleges fejlesztés, mérnöki munka eredménye, kiszűrik a levegőből többek közt a szállóport, polleneket, állatszőrt is, allergiásoknak is ajánljuk.
A természetes elpárolgás elvén, automatikusan szabályozza a levegő páraszintjét, ám a digitális érintőpanelen, 30% - 80% -ig, Ön is be tudja állítani a páratartalmat.
Amennyiben az utóbbi lehetőséget, a hygrosztátot használja a párásításhoz, a készülék automatikusan lekapcsol, ha elérte a kívánt páraszintet. Ha a páratartomány megint csökkenne, az AIR-O-SWISS W490 légmosó, újra visszakapcsol.
Karbantartási figyelmeztetők jelzik a digitális kijelzőn, ha a készülék tisztításra, az ISS Ionizációs Ezüstrúd cserére, vagy vízutántöltésre szorul.
Karbantartása rendszerességet igényel, ám ez egyszerű, költséghatékony!
 

EGYEDÜLÁLLÓ a BONECO és AIR-O-SWISS légmosók között: Öntisztító funkcióval rendelkezik. Ekkor kikapcsolja a ventillátort, a tárcsák mégis lassan forognak, így a CALC OFF, vagy ecet anélkül tud dolgozni, hogy Önnek szemmel kéne tartani a tisztítási folyamatot.
A tisztít funkció, időzítővel ellátott, 1 és 7 óra között állíthatja be a karbantartási folyamat működését.
Az AIR-O-SWISS W490 légmosó automatikusan kikapcsol, ha elfogyott benne a víz
A digitális kijelzőn, egyszerre látható az aktuális, és a kívánt páratartalom.
A kijelző automatikusan elsötétül, így biztosított a nyugodt alvás, a készülék használata mellett.
Az újonnan kifejlesztett ISS IONIZÁCIÓS EZÜSTRÚD nem engedi, hogy a kórokozók elszaporodjanak a tartályban, így biztosítva a valóban egészséges, tiszta levegőt otthonában.
A természetes párolgásnak köszönhetően, csak a tiszta víz párolog el, nem fúj ki vízcseppeket, vízkövet, így magas ásványianyag tartalmú vízzel is biztonsággal használhatja.
Két működési funkció használható. A nappali, vagy éjszakai üzemmódban, kiválaszthatja, hogyan működjön a készülék, milyen legyen a ventilátor sebessége
A nagy, 7 literes víztartálynak köszönhetően, az AIR-O-SWISS légmosó hatékonyan, önállóan tudja párásítani a vizet, tisztítani a levegőt
Megbízható, gondos mérnöki munkával kifejlesztett alkatrészek, tartozékok, hosszú élettartam, elegáns, egyedi, magas fényű küllem

A svájci mérnökök által tervezett, egyedülálló tárcsák, hatékony párásítást, és légtisztítást eredményeznek.
A 7 literes tartály, egy úszó segítségével, a tartály alsó részébe egyenletesen adagolja a vizet.
Az AIR_O-SWISS W490 speciális kialakítású, bordázott tárcsáin, filmréteg szerűen megtapad a víz, mely egyenletese, a beállításoknak megfelelően elpárolog.
A lassú forgás közben, a beszívott levegőben található allergén alkotók megtapadnak a tárcsákon, és belemosódnak a tartály alsó részén található vízbe.
Így a kifújt levegő kristálytiszta, párával dúsított.
A BONECO AIR-O-SWISS W490 légmosó légtisztító alapvetően a természetes párolgás elvén működik,
ám a digitális érintőkijelzőn, számtalan működési mód, és funkció közül választhatunk.
Így elmondhatjuk, hogy az új W490 légmosó a legrugalmasabb, legsokrétűbben használható légmosó készülék.

Alapvetően, az 50 % körüli páraszintet állítja be önmagától, ilyenkor, minél nedvesebb levegőt szív be a készülék, annál kevesebb víz tud elpárologni a tárcsákról.
Azonban, a digitális érintő kijelzőn, mi is beszabályozhatjuk, méghozzá 30-80% között, egy maximum 60 m2-es helyigésben
Az AIR-O-SWISS W490-es légmosó nem párásít látványosan, mint egy ultrahangos párásító.
Ennek előnye azonban az, hogy mivel nincs elporlasztva a víz, a légmosó készülék nem fújja ki a vízkövet, így magasabb ásványi anyag tartalmú vízzel is használhatjuk.
Persze ilyen esetben, a készüléket valóban célszerű, a gyártó által előírt módon, hetente tisztítani, hiszen gyorsabban fog vízkövesedni.

BONECO légmosó légtisztító kényelmes karbantartás funkcióval
Egyedül a BONECO AIR-O-SWISS W490 légmosónál kimagaslóan kényelmes a karbantartás, tisztítás, hiszen az ÖNTISZTÍTÓ FUNKCIÓnak köszönhetően, nem szükséges megvárni, és szemmel tartani a tisztítási folyamatot!
Mikor a készülék digitális kijelzőjén villog a karbantartásjelző, elegendő csak a készülék tartályába beleönteni a CALC OFF, vagy ecet vízkőtelenítőt, és bekapcsolni az öntisztító üzemmódot.
Ekkor a készülék ventillátora leáll, azonban a lassú forgás nem. Időzítővel ellátott, 1 és 7 óra között állíthatjuk be, hogy meddig forogjanak a vízkőtelenítő folyadékban, a tárcsák.
Fontos, hogy ne működtesse az eceten, vagy a CALC OFF-on kívül más vízkőmentesítővel, mert kárt tehet a készülékben, vagy az Ön egészségében.

A BONECO AIR-O-SWISS W490 használat közben csendes, megbízható.
Amennyiben kifogy a víz az alsó tartályból, gazdaságos módon, automatikusan kikapcsol.
Azonban figyeljen rá, hogy a  7 literes tartályban mindig elegendő víz legyen.
A hosszú távú, egészséges klíma, és levegő tisztaságának fenntartása érdekében, használja folyamatosan légmosó készülékét!
Amennyiben hosszabb távra megy el otthonról, hétvégi pihenésre, vagy nyaralásra, természetesen nem kell működnie a készüléknek,
ebben az esetben a légmosót megfelelően ki kell tisztítani, és szüneteltetheti a használatát.

A BONECO gondoskodik a higiénikus működésről!
A hosszú távú, és gazdaságos megoldás, mely híven tükrözi a svájci gyártó filozófiáját, az Ionizáló Ezüstrúd (ISS, 7017).
Az ISS rúdból fokozatosan oldódó ezüst ionok, megakadályozzák a mikrobák elszaporodását, antibakteriális hatást nyújtanak a készülék tartályában, biztosítják a higiénikus működést!
Az optimális hatás elérése érdekében, cseréje évente szükséges.

 

Technikai adatok|Elrejt
 • Légtisztító
  Igen
 • Szín
  Fekete / Fehér
Értékelés (Ha megvásárolta már a terméket és használta, vagy kipróbálta, kérjük értékelje!)
 •     
 •     
 •     
 •     
 •     
Kérjük, értékelje


Értékelés küldése
0,0 (0 értékelés)
Eddig beérkezett értékelések alapján
0 db (0%)
5 csillag
0 db (0%)
4 csillag
0 db (0%)
3 csillag
0 db (0%)
2 csillag
0 db (0%)
1 csillag
Eddigi értékelések (0) | Legutóbbi | Összes
Hitel

Cofidis hitelkalkulátor

Kosárba
Összesen 18 652 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális akcióinkról!
Termékeink
Utoljára néztem
Árukereső.hu