Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Ajánlatok
Érvényes: 2023. október 3-tól október 31-ig.
Ingyen szállítjuk házhoz a Midea hűtőket, fagyasztó készülékeket, mosógépeket, szárítógépeket és mosogatógépeket. Csak válaszd ki a kívánt készüléket, és mi gondoskodunk a kiszállításáról dijmentesen. A Midea háztartási gépei kiváló minőségűek és megfizethetőek. Széles választékban állnak rendelkezésre kedvező áron, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes készülékeket.
 
Íme néhány ok, amiért az egyik legjobbak:
 
• Kiváló minőségűek és megfizethetőek.
• Energiatakarékosak.
• Könnyen kezelhetőek.
• Megbízhatóak.
 
Rendelj még ma webáruházunk kínálatából és élvezd a Midea készülékek előnyeit!
Ajánlat időtartama: 2023. szeptember 4. – 2023. október 29.

 

• 11 000 Ft kedvezmény ORIGINAL kávéfőzők esetén: Essenza Mini, Inissia, Pixie, Essenza Mini&Aeroccino3, Inissia&Aeroccino3, Essenza Plus, CitiZ, CitiZ&Milk, CitiZ Platinum, Prodigio, Prodigio&Milk, Expert, Expert&Milk, Gran Lattissima, Lattissima One, Lattissima Touch, Lattissima Pro, Atelier

• 
12 000 Ft kedvezmény VERTUO kávéfőzők esetén: Vertuo Next, Vertuo Next Premium, Vertuo Next Deluxe, Vertuo Pop

 
• Ajánlatunk kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának partnerüzletei által értékesített Nespresso kávéfőzők vásárlása esetén érvényes. Az ajánlat további feltételei, a promócióban résztvevő kávéfőzők és partnerüzletek listája, illetve a kedvezmény érvényesítésének lépései megtalálhatók a https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-kedvezmeny-bevaltas weboldalon.
 
Beváltási határidő: 2023. november 5.
 
Beváltás (sorozatszám matricával és számlamásolattal):

1. Interneten: kattintson a https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-kedvezmeny-bevaltas weboldalra, és érvényesítse kávékapszula kedvezményét!
 
2. Nespresso Boutique-okban: Látogasson el a Nespresso Boutique-ok vagy Nespresso Mini Boutique-ok egyikébe, és érvényesítse kávékapszula-kedvezményét! (www.nespresso.com/uzletek)
 
-
Most az akcióban megjelölt páraelszívók mellé ráadásként bekötőszettet kapsz. Így minden kellemetlen konyhai szagtól könnyedén megtisztíthatod konyhádat.
 
Az akció a készlet erejéig érvényes.
Összesen 16 997 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu