Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Ajánlatok
Érvényes: 2022. december 15-ig az ajánlatban megjelölt termékekre

Most több marad nálad! - Okos választás, okos otthon. :-) 2022. december 1 – december 15. között az ajánlatunkban megjelölt Candy energiatakarékos készülékeket ingyen szállítjuk házhoz!

Az ajánlat időtartama: 2022. november 2. és 2023. január 15.
 

Most 12.000 Ft kedvezménnyel vásárolhat Nespresso Original vagy Vertuo kávékapszulát Nespresso Original vagy Vertuo kávéfőző vásárlása esetén.
 
Az ajánlat 2022. november 2. és 2023. január 15. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának partnerüzletei által értékesített Nespresso kávéfőzők vásárlása esetén érvényes. Az ajánlat további feltételei, a promócióban résztvevő kávéfőzők és partnerüzletek listája, illetve az érvényesítésnek lépései megtalálhatók a https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-kedvezmeny-bevaltas weboldalon.
 
Az ajánlat időtartama: 2022. november 2. és 2023. január 15.
 
Beváltási határidő: 2023. január 21.
 
Ingyenes szállítás: az ajánlat feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén a Nespresso a kapszularendelést ingyen kiszállítja.
 
Beváltás (sorozatszám matricával és számlamásolattal):

1. Interneten: kattintson a https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-kedvezmeny-bevaltas weboldalra, és érvényesítse kávékapszula kedvezményét!
 
2. Nespresso Boutique-okban: Látogasson el a Nespresso Boutique-ok vagy Nespresso Mini Boutique-ok egyikébe, és érvényesítse kávékapszula-kedvezményét! (www.nespresso.com/uzletek
 
-
Most az akcióban megjelölt páraelszívók mellé ráadásként bekötőszettet kapsz. Így minden kellemetlen konyhai szagtól könnyedén megtisztíthatod konyhádat.
 
Az akció a készlet erejéig érvényes.
Érvényes: 2022. december 5-ig.
Az idei karácsony legyen más, mint az eddigiek! Szerezz örömöt szeretteidnek, mutasd meg nekik ajándékaiddal, hogy mennyire fontosak számodra. Válogass több, mint ezer termék közül, melyek kedvező áron várnak rád webáruházunkban karácsonyi ajánlataink keretein belül. Ne feledd, műszaki és háztartási cikkekben otthon vagyunk, nézz szét olyan termékkategóriák között, mint barkácstechnikai, szépségápolási, szórakoztató elektronikai, számítás- és világítástechnikai cikkek, háztartási kis- és nagygépek természetesen a legnépszerűbb márkáink kínálatából!

 

Barkács, kert Beépíthető gépek Autófelszerelés
Hűtők, fagyasztók Konyhai gépek Porszívók, porzsákok
Szárítógépek Gőzállomások, vasalók Kávézás
Fűtéstechnika Szórakoztató elektronika Szépségápolás, egészség
Mosógépek Mosogatógépek Tűzhelyek
Összesen 14 530 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu