Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Ajánlatok
Az ajánlat időtartama: 2022. 05. 16. - 2022. 08. 28.
 

Most 12.000 Ft kedvezménnyel vásárolhat Nespresso Original vagy Vertuo kávékapszulát Nespresso Original vagy Vertuo kávéfőző vásárlása esetén.
 
Az ajánlat 2022. május 16. és 2022. augusztus 28. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának partnerüzletei által értékesített Nespresso kávéfőzők vásárlása esetén érvényes. Az ajánlat további feltételei, a promócióban résztvevő kávéfőzők és partnerüzletek listája, illetve az érvényesítésnek lépései megtalálhatók a https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-kedvezmeny-bevaltas weboldalon.
 
Az ajánlat időtartama: 2022. május 16. - 2022. augusztus 28.
 
Beváltási határidő: 2022. augusztus 31.
 
Ingyenes szállítás: az ajánlat feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén a Nespresso a kapszularendelést ingyen kiszállítja.
 
Beváltás (sorozatszám matricával és számlamásolattal):

1. Interneten: kattintson a https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-kedvezmeny-bevaltas weboldalra, és érvényesítse kávékapszula kedvezményét!
 
2. Nespresso Boutique-okban: Látogasson el a Nespresso Boutique-ok vagy Nespresso Mini Boutique-ok egyikébe, és érvényesítse kávékapszula-kedvezményét! (www.nespresso.com/uzletek
 
Érvényes: 2022. december 31-ig.
Hobbiszakácsként tevékenykedsz, netán profi vagy és új konyhai berendezésre van szükséged?
 
A Kenwooddal most jól jársz, hiszen a termékekre itt tudod érvényesíteni a kuponkódodat, amit a márka nagykövete megadott az oldalán. Dagasztás, habverés, keverés - egyik sem okoz gondot a gyártó robotgépeinek, lepd meg magad egy csúcsminőségű készülékkel, és emeld magasabb szintre a konyhai tevékenységeket!
-
Most az akcióban megjelölt páraelszívók mellé ráadásként bekötőszettet kapsz. Így minden kellemetlen konyhai szagtól könnyedén megtisztíthatod konyhádat.
 
Az akció a készlet erejéig érvényes.
Összesen 19 490 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu