Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Samsung

Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény

Gyártói cikkszám: RS6HA8891B1/EF
Garancia: Jogszabály
Külső raktáron
i
Szállítási költségek
Személyes átvétel: ingyenes
Kiszállítás: ingyenes
699 899 Ft
Kosárba
Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény
Képek
Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény
Samsung RS6HA8891B1/EF Side by Side hűtőszekrény
Részletes leírás | Teljes mutatása

Élvezd az aranyéletet
Family Hub™

Gazdagítsd a családi életed a Family Hub™-al. Segít abban, hogy minél hatékonyabban vásárolj ételeket és hogy a hűtőről irányíthasd az okos készülékeidet. Ezek mellett zenét is tudsz hallgatni, TV*-t, streaming szolgáltatókat is tudsz nézni, tükrözheted a telefonodat** és különböző appokat is használhatsz a Family HUB képernyőjén. Még a családi üzenetek, képek, videók, információk és napirendek megosztására is egy szórakoztató utat kínál.

*Kompatibilis Tv-k: 2015-2017-es Smart TV modellek: J/K/MU6400 széria vagy annál újabb, 2018-as Smart TV modellek: NU7400 széria vagy annál újabb, 2019-es Smart TV modellek: Q60R széria vagy annál újabb, 2020-2021-es Smart TV modellek: Q70 széria vagy újabb, és a Lifestyle TV-k (The Frame, The Serif, The Sero - kivéve a The Frame 32"). Kérjük nézze meg a kompatibilitással kapcsolatos információkat az új tévéknél www.samsung.com weboldalon. Nem biztos, hogy működik, amennyiben a Samsung TV szoftver meg lett változtatva. **Minden fontos applikációval kompatibilis a Samsung Galaxy S6 és az annál újabb modelleknél, amin Android 8.1 vagy annál újabb verzió fut. *** Szoftverfrissítések elérhetőek (a szolgáltatási szabályzat bármikor és előzetes értesítés nélkül megváltozhat).

Nézd meg bárhonnan, hogy mi van a hűtődben
Nézz be

Nézd meg mi van a hűtődben bármikor, bárhonnan az okostelefonodon vagy a kezdőképernyőt használva. A Nézz be belső kamerák* megmutatják mi van a hűtődben, anélkül, hogy kinyitnád a hűtőajtót vagy szimplán vásárlás közben is. Emellett bevásárló listákat, étel feliratokat és emlékeztetőket is készíthetsz vele.

*Kameralencse specifikáció modellenként: RS6HA8891**, RS6HA8880** egy ultraszéles látószögű kamerával.

Készítsd el a család kedvenc ételét könnyedén!
Étrend Tervező gyors tervezéssel

Főzd meg azokat az ételeket amiket a családod szeret, sokkal egyszerűbben. Mesterséges intelligenciával és étel felismeréssel, a Receptek alkalmazás megérti az igényeid, és ízletes recepteket kínál egyszerű utasításokkal. A heti Étrend Tervező minden nap elkészítendő ételeket javasol az általad kedvelt és a hűtőben lévő ételek alapján.

*Az ábrázolt képek eltérhetnek a valós terméktől.

Vásárolj hatékonyabban
Bevásárló lista

Tervezz meg ételeket és vásárolj élelmiszereket amikre szükséged van a Bevásárló Lista app-al. Csak adj hozzá a listádhoz bármilyen élelmiszer cikket vagy hozzávalót amire szükséged van, egy érintéssel, vagy hangvezérléssel. Ezek után ha a listát a telefonoddal szinkronizálod, az áruházban be is szerezheted őket.

Találd meg, és kezeld könnyedén a recepteket, amiket szeretnél
Okos Receptek

Készíts ételeket, amiért odavan a családod. A Receptek appban ínycsiklandozó receptek vannak, amiket imádni fogsz, mellesleg könnyű elkészíteni őket, és még a sütőnek is el tudod küldeni a megfelelő beállításokat*. Az új recepteket könnyedén meg tudod találni a sokféle keresési opció segítségével, vagy csak szimplán Bixby-t megkérdezve, és el is tudod menteni a kedvenceidet.

*Csak akkor működik azonnal, ha a Smart vezérlés már be van kapcsolva a hozzákapcsolt sütőben. Mikor a Smart vezérlés ki van kapcsolva, csak beállítási információkat küld.

Ideális Smart sütő beállításokat javasol
A Receptről a sütőbe

Spórolj időt és erőfeszítést az étel előkészítésénél. A Receptről a sütőbe funkcióval a Family Hub ajánlani tud recepteket a Smart sütőknek* és figyelni is tudja a főzés folyamatát. Az 'Okos Recept' fül alatt válassz ki egy receptet és nyomj a 'Küldés a sütőbe' gombra ami a recepthez illő legjobb beállításokat fogja mutatni a Smart sütődön.

*Kompatibilis készülékek: NV6300 / NQ6300.

Folyamatos zene és szórakozás bármikor
TuneIn / Spotify / Amazon Music (zene és rádió)

Szórakoztasd magad főzés közben, vagy társaságodat egy bulin. Élvezd kedvenc előadóid, dalaid, lejátszási listáid a Spotify-nak köszönhetően. Vagy használd a TuneIn-t, hogy rádióműsorokat, szórakoztató tartalmakat, podcastokat játssz le.

Nézd a mobilod vagy a tévéd miközben főzöl
SmartView (Telefon/TV tükrözés)

Nézz TV adást, online tartalmakat vagy elindíthatsz felkapott videó lejátszó vagy közösségi média appokat. A SmartView app azt is mutatni tudja, hogy mi megy bármilyen Samsung Smart TV-den* és megnézheted vagy használhatod rajta a millió appot ami az okostelefonodon elérhető**.

*Kompatibilis Tv-k: 2015-2017-es Smart TV modellek: J/K/MU6400 széria vagy annál újabb, 2018-as Smart TV modellek: NU7400 széria vagy annál újabb, 2019-es Smart TV modellek: Q60R széria vagy annál újabb, 2020-2021-es Smart TV modellek: Q70 széria vagy újabb, és a Lifestyle TV-k (The Frame, The Serif, The Sero - kivéve a The Frame 32"). Kérjük nézze meg a kompatibilitással kapcsolatos információkat az új tévéknél www.samsung.com weboldalon. Nem biztos, hogy működik, amennyiben a Samsung TV szoftver meg lett változtatva. **Minden fontos applikációval kompatibilis a Samsung Galaxy S6 és az annál újabb modelleknél, amin Android 8.1 vagy annál újabb verzió fut.

Nyiss meg könnyen weboldalakat és online szolgáltatásokat
Internet

Nyisd meg a kedvenc webes szolgáltatásaid* PC vagy mobiltelefon nélkül. A beágyazott internetes böngésző alkalmazás segítségével megtekinthetsz online tartalmakat, például a híreket, közösségi médiát és még sok minden mást. Létrehozhatsz parancsikonokat is a kezdőképernyőn, vagy lementheted népszerű webhelyek linkeit, így gyorsan hozzájuk férhetsz.

*A weboldalak amiket meglátogatsz nem biztos, hogy megfelelően működnek ha nem felelnek meg a Web sztenderdnek (HTML5). Vagy az oldal szolgáltatási szabályzatától függően előfordulhat, hogy egyes funkciók nem támogatottak.

Ossz meg könnyen családi pillanatokat és híreket
Családi üzenőfal

Gazdagítsd a családi életed a Családi üzenőfallal, amin könnyen oszthatsz meg családi üzeneteket, különleges pillanatokat, képeket és videókat is. Csak használd a kezdőképernyőt képek, videóklippek, matricák megosztására, képek rajzolására, jegyzetek billentyűvel vagy kézzel való írásásra, napirendek, feladatok és linkek megosztására, vagy akár zene lejátszására is.

Kapj hasznos információkat és híreket pillanatok alatt
Reggeli tájékoztató (Időjárás, Étel emlékeztetők, Naptár, Hírek)

Maradj naprakész a fontos információkkal. A Reggeli tájékoztató automatikusan megjeleníti az időjárás jelentést, az étel emlékeztetőket, és a naptárodat* a hűtő képernyőjén egy előre beállított időben, vagy mikor kinyitod a hűtőajtót. Akár azzal is aktiválhatod, hogy a Bixby hangfelismerőt használod. Az is el tudja neked mondani a legfrissebb híreket.

*Ahhoz, hogy egy személyes naptárat használj, mint a Google és Microsoft naptárak, először ezeket össze kell kapcsolnod a Samsung fiókoddal.

Ne felejts el fontos családi eseményeket
Naptár

Menj biztosra és ne hagyj ki egyetlen családi eseményt sem. A Naptár app-al megoszthatod és megnézheted a család tagjainak a napirendjét. Frissítheted a bejegyzéseket a hűtőszekrényen vagy okostelefonról, és szinkronizálhatod a napirendeket a Google és Microsoft naptárakkal*. Így nem felejtessz el fontos dátumokat!

*Ahhoz, hogy egy személyes naptárat használj, mint a Google és Microsoft naptárak, először ezeket össze kell kapcsolnod a Samsung fiókoddal.

Tartsd a kapcsolatot az egész családdal egyszerűen
Jegyzet, Teendők, Galéria

Élvezd a családoddal való kommunikáció igazán szórakoztató és hatékony módját. A Jegyzet, Teendő és Galéria alkalmazásokkal gyorsan megoszthatsz jegyzeteket, feladatlistákat, utasításokat, tevékenységi ütemterveket és fényképeket. Amikor valaki a hűtőszekrény közelébe lép, a kezdőképernyő bekapcsol, így láthatja, amit mondtál.

Hagyd, hogy az ujjaid beszéljenek helyetted
Üzenőfal

Kerüld el a fáradságot, hogy tollat és papírt keress, hogy üzeneteket hagyj a családtagjaidnak. Az Üzenőfal alkalmazással egyszerűen hozhatsz létre üzeneteket úgy, hogy az ujjaddal képeket rajzolsz vagy kézzel írsz szöveget. Akár hangulatjeleket is használhatsz, és a válaszok könnyedén hozzáadhatóak az üzenetekhez.

Minden nap tanulj valami lenyűgözőt
Trivia

Tájékoztasd és szórakoztasd a családod tények és érdekességek napi adagjával. A Trivia funkció számos hasznos információt jelenít meg. Inspiráló eseményeket és szavakat, lenyűgöző történelmi tényeket és szokatlan szavak jelentését mutatja meg neked. És a nap kérdése mindenkit elgondolkodtat!

Intelligensebb út az otthonod irányítására
SmartThings

Varázsold otthonod intelligensebb otthonná a SmartThings segítségével. A hangoddal vagy a képernyő érintésével azonnal vezérelheted az okoseszközöket. Be-/kikapcsolhatod őket, módosíthatod a beállításokat, koordinálhatod a tevékenységeket és korlátozhatod az energiafelhasználást. Akár 6 kamerát is felügyelhetsz a ház körül a widgetjén.

Ellenőrizd mi történik az otthonodban
SmartThings kamerák

Könnyen ellenőrizheted mi történik az otthonod körül. A SmartThings kamera alkalmazás bármely kompatibilis Wi-Fi-s videokamerához* kapcsolódik, így a kezdőképernyőn különböző területeket is megnézhetsz. Ha pedig 360 fokos kamerád van telepítve, beállíthatod a kamera szögét, és az egész szobát beláthatod.

* A kompatibilis videokamera modellek a https://www.smartthings.com/products-list címen találhatók.

Élvezd az élet intelligensebb formáját
Bixby

Tedd egyszerűbbé és hatékonyabbá az életet a Samsung Galaxy okostelefonokon használt Bixby* segítségével. Egyszerűen mondd meg neki, hogy mit szeretnél csinálni, és megteszi, a riasztások beállításától a receptek ajánlásáig. Még az igényeidhez is alkalmazkodik azáltal, hogy megtanulja a rutinjaid és preferenciáid, így idővel még hasznosabbá válik.

* A Bixby a Samsung mesterséges intelligencia (AI) / Internet of Things (IoT) hangasszisztens márkája. * A Bixbyben az egyes országok különböző nyelveket támogatnak. A Bixby angol, francia, német, olasz és spanyol nyelven érhető el. Nem minden akcentust, dialektust és kifejezést ismer. A Bixbyn keresztüli hangutasításokkal vezérelhető funkciók listája tovább bővül. A mobil funkció Samsung Galaxy 8 szériával vagy annál újabb készülékekkel kompatibilis a Bixby funkciókkal. Samsung fiók bejelentkezés és adathálózat (Wi-Fi vagy internet kapcsolat) szükséges a Bixby funkcióinak teljes körű működéséhez. A hangasszisztens szolgáltatásai bármikor felfüggeszthetők vagy megszakíthatók.

Indíts és fogadj hívásokat hangvezérléssel
Bluetooth hívás

Indíts és fogadj hívásokat miközben főzöl, anélkül, hogy a telefont kellene tartanod. A Bluetooth kapcsolatot használva a hűtőd problémamentesen tud csatlakozni az okostelefonodhoz*. Így könnyen fogadhatsz hívásokat vagy hívhatsz embereket csupán a hangod használatával. És ennek köszönhetően kisebb az esély arra hogy leejted a telefonod vagy tönkremegy a ragacsos kezeid miatt.


* A hívások hanggal történő megválaszolása bármely okostelefonnal lehetséges, de a hangalapú hívás indítás csak a Samsung Galaxy okostelefonokon érhető el.

Nézd meg ki van a bejárati ajtónál a konyhádból
Csengő

Nézd meg ki van az ajtód előtt, anélkül, hogy elhagynád a konyhát a Csengő app segítségével. Mikor valaki megnyomja a csengőt* a bejárati ajtónál, vagy beindítja a mozgásérzékelőt, a Family Hub képernyőjén megjelenik egy értesítés. Ezután egy videó jelenik meg, amiben láthatod ki van az ajtó előtt, beszélhetsz is hozzájuk és hallhatod mit mondanak.

* Kompatibilis a Ring Video Doorbell Elite / Ring Video Doorbell Pro with Chime Pro / Spotlight Cam Mount / Spotlight Cam Wired / Stick Up Cam Battery / Video Doorbell / Video Doorbell 2 / Video Doorbell 3 / Video Doorbell Pro termékekkel.
 

Kapacitás

  • Teljes bruttó űrtartalom (liter): 614 l
  • Fagyasztó bruttó űrtartalom (liter): 225 l
  • Hűtő bruttó űrtartalom (liter): 389 l

Hűtési funkció

  • No Frost
  • Multi Flow - Polconkénti légáramoltatás
  • Power Cool - Gyors Hűtés funkció
  • Power Freeze - Gyors fagyasztás funkció
  • Hűtés típusa: Körkörös hűtés

Hűtőszekrény

  • Polcok száma (Összes): 4 db
  • Ajtórekeszek száma: 5 db
  • Tojástartó
  • Belső LED világítás: Felső LED
  • Polc anyaga: Edzett üveg
  • Zöldség és gyümölcs fiókok száma: 2 db

Mélyhűtő

  • Polcok száma (Összes): 4 db
  • Ajtórekeszek száma: 2 db
  • Jégkészítő: Auto Indoor I/M
  • Belső LED világítás: Felső LED
  • Fiókok száma: 2 db

Általános jellemzők

  • Ajtó riasztó
  • Hűtőközeg: R600a
  • Visszamelegedési idő: 5 óra
  • Hűtő borítás: Metal Cooling hátfal
  • Kompresszor: Digitális Inverter Kompresszor

Külső jellemzők

  • Adagoló vízszűrővel
  • Hőmérséklet vezérlés: Family Hub LCD 
  • Fogantyú: Szünet
  • Szín: Fekete DOI
  • Adagoló típusa: Vízvezetékre csatlakoztatható

Teljesítmény

  • Energiahatékonysági osztály: E
  • Zajszint: 36 dBA
  • Klímaosztály: SN, N, ST, T
  • Fagyasztó kapacitás (kg/24h): 15 kg/24 óra
  • Energiafogyasztás: 346 kWh/év
  • Vakáció üzemmód

Smart / Okos: Beépített Wifi

Fizikai tulajdonságok

  • Nettó szélesség (mm): 912 mm
  • Nettó magasság zsanérral (mm): 1780 mm
  • Nettó mélység ajtófogantyúval (mm): 716 mm
  • Nettó tömeg: 117 kg
Technikai adatok|Elrejt
Hitel
Otp hitelkalkulátor
Kosárba

Cofidis hitelkalkulátor

Kosárba
Összesen 17 292 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu