MarketWorld Webáruház - egyszerű, gyors, online vásárlás
Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Kapszula utalvány Nespresso kávégép mellé

Kapszula utalvány Nespresso kávégép mellé

2018. 02. 05.
Kávékapszula utalvány tejhabosító nélküli és tejhabosítós Nespresso kávégépek vásárlása esetén

8 000 Ft értékű Nespresso kávékapszula-utalvány tejhabosító nélküli Nespresso kávégépek vásárlása esetén, és

18 000 Ft értékű Nespresso kávékapszula-utalvány tejhabosítós Nespresso kávégépek vásárlása esetén

Vásárolja meg a kiválasztott kávégépet, majd érvényesítse kedvezményét az Önnek leginkább kényelmes módon:

- Bármely Nespresso Boutique-ban vagy a Nespresso Mini Boutique-ok egyikében
Az üzletek listáját megtalálja a www.nespresso.com oldalon.

- Online
Töltse fel a gép sorozatszámát, valamint a számláról és sorozatszámról készült digitális fényképet a https://www.nespresso.com/promotion/hu/hu/promo1802 oldalon. Hamarosan emailben a Nespresso elküldi Önnek a kedvezménykódot, melyet érvényesíthet következő kapszulavásárlása során.

Az utalvány beváltása Nespresso Club regisztrációhoz kötött, és a kedvezmény beváltása 2018. március 5-ig lehetséges. Partnerüzletek listáját megtalálja a www.nespresso.com oldalon.


A promóció feltételei

Ajánlatunk 2018. február 5. és 2018. február 28. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának partnerüzletei által értékesített Nespresso kávégépek vásárlása esetén érvényes. Partnerüzletek listáját megtalálja a www.nespresso.com oldalon.

Az utalvány beváltása Nespresso Club regisztrációhoz kötött, és kedvezmény beváltása 2018. március 5-ig lehetséges.

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze. A Nestlé Hungária Kft. alkalmazottai, azok Ptk. 8:1§(1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói, valamint a Nespresso forgalmazói, kereskedői az akcióban nem vehetnek részt.

A Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni vagy érvényesítettek (pl. forgalmazónál visszaváltott kávégépek).

A kedvezményt megrendelése / vásárlása összegéből vonjuk le, az utalvány készpénzre nem váltható. A kedvezmény és a számlaérték közti különbség az ügyfél számláján nem írható jóvá, és készpénzben nem kifizethető. Amennyiben megrendelésének értéke nem éri el a minimum 8 000 vagy 18 000 forintot, a fennmaradó összeg/egyenleg további vásárlásokhoz nem használható fel.

A kapszulautalvány értéke:

  • 8 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra Essenza, Inissia, Essenza Mini, U, Pixie, Pixie Clips, CitiZ, Prodigio, Expert kávégépek vásárlása esetén
  • 18 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra Essenza Mini&Aeroccino3, UMilk, CitiZ&Milk, Prodigio&Milk, Expert&Milk, Maestria, Gran Maestria, Lattissima+, Lattissima Touch, Lattissima Pro kávégépek vásárlása esetén

Készülékenként egy utalványt lehet felhasználni. Interneten keresztül egy utalvány beváltására van lehetőség, amennyiben több kávégépet vásárolt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Utalvány letöltése

Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a www.nespresso.com oldalra, és kattintson a „Jogi tudnivalók” linkre az oldal láblécében, vagy hívja a 06 80 2582 80-as éjjel-nappal hívható, ingyenes telefonszámot. A Nespresso a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának jogát fenntartja.

Összesen 18 307 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális akcióinkról!
Termékeink
Árukereső.hu