Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
KÁVÉ, MINDEN REGGEL, AHOGY ÉN SZERETEM

KÁVÉ, MINDEN REGGEL, AHOGY ÉN SZERETEM

2018. 03. 06.
Akár 20 000 Ft kedvezménnyel vásárolhat kávékapszulát Nespresso kávégép vásárlása esetén

Vásárolja meg a kiválasztott kávégépet, majd érvényesítse kedvezményét az Önnek leginkább kényelmes módon:

Bármely Nespresso Boutique-ban vagy a Nespresso Mini Boutique-ok egyikében
Hozza el a kávégéphez kapott, kitöltött utalványt a készülék eredeti sorozatszám matricájával, valamint számlájának másolatát, és kapszulavásárlása során a Nespresso munkatársai érvényesítik kedvezményét. Az üzletek listáját megtalálja a www.nespresso.com oldalon.

Kapszulautalvány letöltése.

Online
Töltse fel a gép sorozatszámát, valamint a számláról és sorozatszámról készült digitális fényképet a https://www.nespresso.com/promotion/hu/hu/springpromo18 oldalon. Hamarosan emailben a Nespresso elküldi Önnek a kedvezménykódot, melyet érvényesíthet következő kapszulavásárlása során. Az utalvány beváltása Nespresso Club regisztrációhoz kötött, és a kedvezmény beváltása 2018. június 7-ig lehetséges.

A kapszulautalvány értéke:
 

  • 10 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra Inissia, Essenza Mini, U, Pixie, Pixie Clips kávégépek vásárlása esetén
  • 20 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra Essenza Mini&Aeroccino3, UMilk, Pixie&Aeroccino3, CitiZ, CitiZ&Milk, Prodigio, Prodigio&Milk, Expert, Expert&Milk, Maestria, Gran Maestria, Lattissima+, Lattissima One, Lattissima Touch, Lattissima Pro, Creatista kávégépek vásárlása esetén

Készülékenként egy utalványt lehet felhasználni. Interneten keresztül egy utalvány beváltására van lehetőség, amennyiben több kávégépet vásárolt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a www.nespresso.com oldalra, és kattintson a „Jogi tudnivalók” linkre az oldal láblécében, vagy hívja a 06 80 2582 80-as éjjel-nappal hívható, ingyenes telefonszámot. A Nespresso a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának jogát fenntartja.

A promóció feltételei

Ajánlatunk 2018. március 6. és 2018. május 31. között kizárólag  a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának partnerüzletei és a Nespresso Boutique, Nespresso Mini Boutique és a Nespresso Club, valamint a Nespresso webshop és mobilalkalmazások által értékesített Nespresso rendszerű kávéfőző készülékek vásárlása esetén érvényes.
Az akció további feltételei megtalálhatók az utalványon, illetve a www.nespresso.com weboldalon. Partnerüzleteink listáját megtalálja a honlapunkon (www.nespresso.com).
Az ajánlattal vagy a kupon beváltásával kapcsolatos kérdése esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Nespresso Clubbal a promocio@nespresso.com email címen, vagy hívja a 06 80 2582 80-as éjjel-nappal hívható, ingyenes telefonszámot.

Az utalvány beváltása Nespresso Club regisztrációhoz kötött, és kedvezmény beváltása 2018. június 7-ig lehetséges.

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze. A Nestlé Hungária Kft. alkalmazottai, azok Ptk. 8:1§(1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói, valamint a Nespresso forgalmazói, kereskedői az akcióban nem vehetnek részt.

A Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni vagy érvényesítettek (pl. forgalmazónál visszaváltott kávégépek).

A kedvezményt megrendelése / vásárlása összegéből vonjuk le, az utalvány készpénzre nem váltható. A kedvezmény és a számlaérték közti különbség az ügyfél számláján nem írható jóvá, és készpénzben nem kifizethető. Amennyiben megrendelésének értéke nem éri el a minimum 10 000 vagy 20 000 forintot, a fennmaradó összeg/egyenleg további vásárlásokhoz nem használható fel.

Összesen 17 079 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu