MarketWorld Webáruház - egyszerű, gyors, online vásárlás
Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Mosógépcsere pályázat

Mosógépcsere pályázat

2015. 10. 26.
Mosógépek vásárlása Otthon Melege Program ötödik alprogramjának keretében

Mosógépcsere lebonyolítása a Marketworld webáruházban az

 
MGCS/15 Otthon Melege Program keretén belül

 

 

 

 

A választott/pályázott mosógépet meg kell rendelni a weboldalunkon keresztül.

Lehetőség van arra, hogy a pályázatban megjelölt készüléktől eltérő mosógépet vegyen meg, ha a pályázatban megjelölt készülék nem kapható. Választhat más márkát, másik típust is, az egyetlen feltétel, hogy az előírt megtakarítás (minimum 10% energia- vagy 20kg CO2-megtakarítás, a továbbiakban: „Minimum megtakarítás”) továbbra is biztosítva kell, hogy legyen. Lehetőség van arra is, hogy másik energiaosztályú készüléket válasszon, az alábbiak szerint:

Amennyiben a megvásárolni kívánt háztartási nagygép energiaosztálya az eredetileg tervezettnél alacsonyabb, Kedvezményezett a Pályázati Útmutató I. 6. pontjában rögzített vissza nem térítendő támogatásban részesülhet. Tehát, ha A++ készülékre kaptak támogatást és A+ energiaosztályú másik gépet választ, akkor a megítélt 40 000,- Ft támogatás 25 000,- Ft-ra csökken.

Amennyiben a megvásárolni kívánt háztartási nagygép energiaosztálya az eredetileg tervezettnél magasabb, a támogatás mértéke nem emelkedik, Kedvezményezett a Támogatói Okiratban rögzített, megítélt támogatásra jogosult. Tehát, ha A+ energiaosztályú készülékre kapott támogatást, és A++ vagy A+++ energiaosztályú másik gépet választ, akkor is csak 25 000 Ft jár támogatásként, de választhat hatékonyabb gépet minden további adminisztrációs teendő nélkül.

Ha nem találja a választott terméket, akkor kérjük, érdeklődjön a termék esetleges beszerzéséről az

 
info@marketworld.hu címen.

A rendelés során a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni, hogy a mosógép csere program keretein belül szeretnék a vásárlást lebonyolítani. Ezt követően a Támogatói Okiratot e-mail címünkre legyenek kedvesek elküldeni.

Alábbiakban részletezzük a lehetőségeket:

1., Személyes ügyintézés, helyszíni átvétel

Amennyiben az ügyintézést személyesen kívánja intézni, akkor fel kell keresni a vevőszolgálatunkat (1097. Budapest, Tóth K.u.33.) a termék átvételéről szóló e-mailes értesítést követően.

Itt lehetősége van személyesen átvenni a mosógépet, leadni a régit és a helyszínen kifizetni a Támogatói Okiratban szereplő összeggel csökkentett vételárat.

Fizetési lehetőségek: készpénz vagy bankkártya

2., Kiszállítás otthoni ügyintézéssel

Ebben az esetben kérjük a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban szíveskedjenek megadni az azonosításhoz szükséges adatokat (

pályázati azonosító; születési dátum; azonosításhoz használt okmány száma).

Ezt követően cégünk átadja szállításra a terméket a szállító cégnek, akik időpontot egyeztetnek a kiszállításra.

Az új készülék leadására csak akkor kerülhet sor, ha a pályázatban szereplő régi készüléket átadták a futárnak és azt le is dokumentálták.

 

Fontos, hogy a dokumentumokat (Átadás-átvételi bizonylatot, Engedményezési nyilatkozatot) alá kell írni, ezért mindenképpen tartózkodjon otthon a pályázó az átvételkor, hiszen kizárólag neki adhatja át a futár a megrendelt mosógépet.

Csak és kizárólag teljes készülék leadása lehetséges. Szemmel látható hiánnyal rendelkező készülék leadására nincsen lehetőség. A támogatás nyújtásának feltétele, hogy a gépcserével minimum 10% energia vagy minimum 20kg CO2 megtakarítás elérése szükséges, így a készülék elszállítása során az átvevő ellenőrizheti a készülék működőképességét.

Előre utalás

Minden esetben van lehetőség előre utalásos fizetési módra. Technikai okok miatt a készülék teljes vételárát kell kifizetni a rendszerünk alapján küldött előlegbekérőre hivatkozva és utólag kerül visszatérítésre a támogatás összege. Kérjük, ezt szíveskedjenek a fizetési mód választásánál figyelembe venni.

Köszönjük, hogy bizalmával cégünket tiszteli meg, használja egészséggel az új energia hatékony mosógépét!

Tekintse meg Mosógép választékunkat!

Marketworld webáruház csapata

Kapcsolódó termékcsoportok | Összes termékcsoport megtekintése

Mosógép választékunk

Összesen 18 505 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális akcióinkról!
Termékeink
Árukereső.hu