Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
„Kihagyhatatlan tizenegyes”

„Kihagyhatatlan tizenegyes”

2018. 06. 11.
A Cofidis Magyarországi Fióktelepének programja

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

 

1. PROGRAM CÉLJA ÉS SZERVEZŐJE

1.1 A COFIDIS Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1133 Budapest, Váci út 96-98., cégjegyzékszám: 01-17-000367, adószám: 22196796-2-41 (a továbbiakban „Cofidis”) „Kihagyhatatlan tizenegyes” elnevezéssel programot (a továbbiakban: Program) szervez 2018. június 1. és 2018. június 30. közötti időtartamban, melynek keretében ajándék labdát ad a Cofidis Áruhitelt vagy Klasszikus Áruvásárlási Kölcsönt igénylőknek.

1.2 A Program részvételi feltételei a jelen részvételi szabályzatban (a továbbiakban: „Szabályzat”) kerülnek meghatározásra.

 

2. PROGRAM FELTÉTELEI

2.1 A Programban kizárólag azon 18. életévét betöltött cselekvőképes, Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy (a továbbiakban: „Ügyfél”, illetve a Ügyfél és a Cofidis a továbbiakban együtt: „Felek”) vehet részt, aki

2.1.1 a Szabályzatot elfogadja.

2.2.2 2018. június 1. és 2018. június 30. között minimum 70.000 Ft hitelösszegű Cofidis Áruhitelt vagy Klasszikus Áruvásárlási Kölcsönt igényel a Programban résztvevő hitelközvetítő (a továbbiakban: Partner) üzletében 11% önerővel, 11 hónapos futamidőre, melynek eredményeként a Felek között Cofidis Áruhitel Hitelszerződés vagy Cofidis Klasszikus Áruvásárlási Kölcsönszerződés jön létre

2.2 A Programban nem vehetnek részt a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, tulajdonosai, megbízottjai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 8:1.§ (1) bekezdés 1. pontja szerinti hozzátartozói és élettársa.

2.3 A Cofidis fenntartja magának a jogot arra, hogy a hitelkérelmet elutasítsa, továbbá kizárja a felelősségét a hitelkérelem késedelmes elfogadásáért.

2.4 A Programban részt vevő ajándék labdák a készlet erejéig állnak rendelkezésre.

 

3. PROGRAM MENETE

3.1 A Program keretében a Cofidis egy-egy ajándék labdát, ad át minden olyan Ügyfélnek, aki 2018. június 1. és 2018. június 30. között minimum 70.000 Ft hitelösszegű Cofidis Áruhitelt vagy Klasszikus Áruvásárlási Kölcsönt igényel a Partner üzletében 11% önerővel, 11 hónapos futamidőre, melynek eredményeként a Felek között Cofidis Áruhitel Hitelszerződés vagy Cofidis Klasszikus Áruvásárlási Kölcsönszerződés jön létre.

3.2 Az ajándék labdát a Cofidis a Partner mint teljesítési segéd közreműködésével a Cofidis Áruhitel Hitelszerződés vagy Cofidis Klasszikus Áruvásárlási Kölcsönszerződés Ügyfél általi aláírásakor adja át az Ügyfeleknek.

 

4. ADATKEZELÉS

A Program során az adatszolgáltatás önkéntes. A személyes adataikat a Programban megadó Ügyfelek feltétel nélküli kifejezett hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy személyes adataik Cofidis adatbázisába kerüljenek és azokat Cofidis és a Partner – a Résztvevők esetleges írásbeli tiltási nyilatkozata kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a Program lebonyolítása érdekében kezeljék. Az adatkezelés egyéb vonatkozó kérdéseire a Cofidis Áruhitel vagy Klasszikus Áruvásárlási Kölcsön Általános Szerződési Feltételekben foglaltak irányadók.

 

5. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

5.1 A Programban való részvétel a jelen szabályzat automatikus és kifejezett elfogadását jelenti. Az Ügyfelek a Programban való részvétellel elismerik, hogy teljes körűen megismerték a jelen szabályzatban foglalt feltételeket és azokat elfogadják.

5.2 Cofidis a Program részvételi feltételeinek vizsgálata, valamint az ajándék labdára való jogosultság vizsgálata során kizárólag a saját nyilvántartását tekinti irányadónak.

5.3 Cofidis nem felelős és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési kötelezettséget a Programban való részvétel során, a Programból eredő vagy ahhoz, illetve az ajándék labdához kapcsolódó bármilyen költségért, kárért.

5.4 Cofidis nem felelős a jelen szabályzat alapján az Ügyfelek felé fennálló bármely kötelezettsége késedelmes teljesítéséért vagy részleges, illetve teljes nem-teljesítéséért, ha e késedelmet vagy mulasztást rajta kívül álló körülmények idézik elő.

5.5 Az Ügyfelek jelentkezésükkel tudomásul veszik, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket Cofidis a jelen szabályzat módosításával bármikor egyoldalúan módosíthatja, illetve a Programot bármikor felfüggesztheti vagy visszavonhatja.

5.6 A jelen Szabályzatra a magyar jog szabályai az irányadóak. A Cofidis kijelenti és vállalja, hogy amennyiben az ajándék labda átadásával kapcsolatban bármilyen vitás kérdés merül fel közte és a Résztvevő között, azokat a Résztvevővel megpróbálja békés tárgyalások útján, megegyezéssel rendezni.

 

Budapest, 2018. június 1.

COFIDIS Magyarországi Fióktelepe

Szervező

Összesen 17 074 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu