MarketWorld Webáruház - egyszerű, gyors, online vásárlás
Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Mosószer és öblítő ajándékcsomag Gorenje mosógép mellé

Mosószer és öblítő ajándékcsomag Gorenje mosógép mellé

2018. 10. 18.
Promóció
Ismered a tökéletes mosás titkát? - Csak egy megfelelő mosógép kell hozzá, és természetesen pontosan adagolt, hatékony mosó- és öblítőszer!
 
MINDIG FRISS ÉS NAGY GONDDAL KEZELT RUHÁK!

Az új Gorenje WaveActive mosógépek az egyedülálló IonTech technológiát használják, hogy a lehető legkíméletesebben birkózzanak meg még a legmakacsabb foltokkal is. A természetes ionizációs folyamat erejének használata biztosítja a lehető legjobb mosási eredményt még magasabb hőfok használata nélkül is, ez a technológia ráadásul megakadályozza a vízkőlerakódást, ami meghosszabbítja a gép élettartamát, így pénzt spórol neked!
 
 
Ha szeretnéd, hogy mindez egy csapásra a Tiéd legyen, vásárolj Gorenje WaveActive mosógépet szeptember 1. és december 31. között, és ajándékba kapsz egy 20 mosáshoz elegendő mosó- és öblítőszer csomagot!
 
 
Kérd ajándék mosószer+öblítő csomagodat átvételi pontunkon, illetve a Gorenje márkaboltban!

Promóciós szabályzat:
 
A promóció minden Magyarországon bejegyzett, Gorenje márkájú mosogépeket forgalmazó műszaki áruházban és szakkereskedésben, a 2018. szeptember 1. és 2018. december 31. közötti időszakban on-és offline vásárolt Gorenje márkájú mosógépek vonatkozásában, illetve az ajándékcsomag készlete erejéig érvényes. Amennyiben az adott áruház ügyfélszolgálatán nem elérhető az ajándék, abban az esetben a számla bemutatása ellenében a Gorenje törökbálinti márkaboltjában vehető át.
 
Az ajándékcsomag tartalma: 1 db Surf Mosógél Tropical Lily & Ylang ylang 1L (20 mosás) és 1 db Coccolino Intense szuperkoncentrált öblítő Fuchsia Passion 570ml (38 mosás).
 
Az ajándék pénzre, egyéb pénzhelyettesítőre, termékre nem váltható.
 
Egy résztvevő több mosógép vásárlása esetén több ajándékcsomagra jogosult. Szervezők (Gorenje Magyarország Kft. és Unilever Magyarország Kft.) a Promócióval kapcsolatos bármilyen változtatásnak a jogát fenntartják. A Szervezők a kereskedelmi partnereknél (aktuálisan belistázott) forgalmazott termékek elérhetőségét semmilyen formában nem garantálják, ezért felelősséget nem vállalnak.
 
Kérdés esetén fordulj a Gorenje Magyarország Kft. ügyfélszolgálatához az ugyfelszolgalat@gorenje.hu e-mail címen és munkanapokon reggel 8 és délután 6 óra között a +36-1-6777-699-as telefonszámon.
 
AZ ÉLET BONYOLULT. LEGALÁBB A MOSÁS LEGYEN EGYSZERŰ!
 
Összesen 18 307 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális akcióinkról!
Termékeink
Árukereső.hu