Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Kisütöttük a legjobb ajándékot!

Kisütöttük a legjobb ajándékot!

2019. 01. 09.
Bosch robotgépek most akár 15.000 Ft élményutalvánnyal!
Ön is úgy érzi, hogy az év végi hajrá után megérdemel egy kis pihenést? 
 
Akkor vásároljon MUM robotgépet, mert azzal nemcsak a sütés-főzés válik könnyebbé, de ha most regisztálja vásárlását honlapunkon, akkor akár 15.000 Ft-os utalványt is kaphat ajándékba, mellyel több ezer élmény közül választhat a jegy.hu kínálatából. Töltődjön fel komolyzenei koncerten vagy színházban, nézzen meg egy jó filmet, kóstoljon finom borokat, kapcsolódjon ki sporteseményen, tombolja ki magát fesztiválon, vagy töltsön minőségi időt gyerekeivel családi programokon!
 
Nem kell mást tennie, mint a promócióban részt vevő Bosch konyhai robotgépek közül vásárolnia legalább egyet és saját, valamint a készülék adataival regisztrálnia az alábbi linken.
 
A sikeres regisztrációhoz szükséges:
• hogy vásároljon legalább egy, a promócióban részt vevő terméket,
• hogy a számla vagy a pénztári blokk (előlegszámla, szállítólevél, garancialevél, egyéb dokumentum a számlát/blokkot nem helyettesítheti) olvashatóan tartalmazza a vásárolt készülék típusszámát,
• a vásárlás dátuma 2019.01.01 és 2019.02.28 között legyen.
• és a regisztráció 2018.03.15-ig beérkezzen hozzánk.

További feltételeket és részleteket a Részvételi szabályzatban talál.

A regisztráció végével az ott megadott email címére megkapja a sikeres regisztrációról szóló email visszaigazolást. Amennyiben ezt nem kapta meg, vagy kérdése lenne, kérjük jelezze a boschmum@popgroup.hu címen. Ezután az elbírálást követően megkapja a jegy.hu oldalán felhasználható többcélú utalványát. Az utalvány beváltásának legvégső határidejét az utalvány tartalmazza!

A promóció csak a 2019.01.01. és 2019.02.28. között vásárolt és a promócióban résztvevő termékekre érvényes! Szervező vállalja, hogy az utalványt a sikeres azonosítás után, legkésőbb 2019. április 14-ig-ig eljuttatja Résztvevő számára. Amennyiben nem kapná meg az e-maileket, kérjük, ellenőrizze SPAM mappáját is!
 
 
Kapcsolódó termékek:
Összesen 16 885 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu