MarketWorld Webáruház - egyszerű, gyors, online vásárlás
Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Szeretne Ön is konyhafőnök lenni új Bosch sütőjével?

Szeretne Ön is konyhafőnök lenni új Bosch sütőjével?

2019. 01. 09.
Promóciós időszak: 2019.01.01 - 2019.02.28
Szeretne Ön is konyhafőnök lenni új Bosch sütőjével?
Megteheti! Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és vegyen részt partnerével egy exkluzív főzőkurzuson a Bosch bemutatótermében!
 
Töltsön el egy vacsorával egybekötött felejthetetlen gasztro-estet exkluzív környezetben Németh Ádám vagy Nagy Eszter Konyhafőnökökkel! Ismerjen meg különböző kulináris praktikákat, és próbálja ki a gyakorlatban a Bosch termékek innovatív és főzést megkönnyítő funkcióit!
 
Vásároljon 2019.01.01 - 02.28. között Bosch Serie 8 sütőt, és vegyen részt partnerével egy exkluzív főzőkurzuson Nagy Eszter vagy Németh Ádám Konyhafőnökökkel, akik nemcsak bevezetik Önöket a tökéletes receptek rejtelmeibe, de bemutatják azt is, hogy milyen gasztronómiai csodákra lesznek képesek új Bosch sütőjükkel.
 
Nem kell mást tennie, mint a promócióban résztvevő Bosch Serie|8 sütők közül vásárolnia legalább egyet és saját, valamint a készülék adataival regisztrálnia az alábbi linken.
 
A sikeres regisztrációhoz szükséges:
• hogy vásároljon legalább egy, a promócióban résztvevő terméket,
• hogy a számla vagy a pénztári blokk (előlegszámla, szállítólevél, garancialevél, egyéb dokumentum a számlát/blokkot nem helyettesítheti) olvashatóan tartalmazza a vásárolt készülék típusszámát,
• a vásárlás dátuma 2019.01.01 és 2019.02.28 között legyen.
• és a regisztráció 2019.03.15-ig beérkezzen hozzánk.

További feltételeket és részleteket a Promóciós szabályzatban talál.

A regisztráció végével az ott megadott email címére megkapja a sikeres regisztrációról szóló email visszaigazolást. Amennyiben ezt nem kapta meg, vagy kérdése lenne, kérjük jelezze a boschfozokurzus@popgroup.hu címen. A promóció csak a 2019.01.01. és 2019.02.28. között vásárolt és a promócióban résztvevő termékekre érvényes!
 
 
 
Összesen 18 307 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális akcióinkról!
Termékeink
Árukereső.hu