Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
6 év teljeskörű garancia Whirlpool ZEN motoros mosógépeinkre

6 év teljeskörű garancia Whirlpool ZEN motoros mosógépeinkre

2019. 03. 18.
Promóció időszaka: 2019.03.01-2019.06.30
Örömmel tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a Whirlpool elindítja 6 év teljeskörű garancia Whirlpool ZEN motoros mosógépekre vonatkozó promócióját. Az akcióban részt vevő mosógépek esetében kiemelt fontossággal bír a megbízhatóság és tartósság, melyet cégünk most is kiterjesztett garanciával kíván egyértelművé tenni a fogyasztók számára.
 
A promócióban résztvevő ZEN motoros mosógépeinkre a jelenleg érvényben levő 6 év teljes körű garanciát adunk, mely regisztrációhoz kötött!
 
Promóció időszaka: 2019.03.01-2019.06.30

Regisztrálási lehetőség: vásárlást követő 3 hónapon belül.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a promóció szigorúan regisztrációköteles, melyre a vásárlást követő 3 naptári hónapon belül van lehetőség a www.regisztracio.whirlpool.hu weboldal "Termékregisztráció" menüpontjában, így a regisztrációra a promóció időtartama alatt vásárolt készülékek esetén 2019. szeptember 30-ig van lehetőség. A garancia esetleges érvényesítéséhez a vásárlást igazoló számla, nyugta, bizonylat megőrzése szükséges a garanciaidő teljes hossza alatt.

A garancia készülékcsere esetén nem indul újra.
 
Külön szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a promóció kizárólag a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalomba bocsátott termékekre vonatkozik! Ennek, illetve a fenti feltételek valamelyikének hiánya a promócióból történő kizárással jár, és a plusz 1 év garancia ebben az esetben nem érvényesíthető.
 
Összesen 16 892 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu