Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Ismered a tökéletes mosás titkát?

Ismered a tökéletes mosás titkát?

2019. 07. 16.
Gorenje és Unilever közös nyári promóciója
Ismered a tökéletes mosás titkát? - Csak egy megfelelő mosógép kell hozzá, és természetesen pontosan adagolt, hatékony mosó- és öblítőszer!
 
MINDIG FRISS ÉS NAGY GONDDAL KEZELT RUHÁK! - WaveActive mosógépek és szárítógépek
 

 
Kérd ajándék mosószer + öblítő csomagodat a műszaki áruházak és szakkereskedések ügyfélszolgálatán, illetve a Gorenje márkaboltban!

Promóciós szabályzat:
A promóció minden Magyarországon bejegyzett, Gorenje márkájú mosogépeket forgalmazó műszaki áruházban és szakkereskedésben, a 2019. július 1. és 2019. szeptember 30. közötti időszakban on-és offline vásárolt Gorenje márkájú mosógépek vonatkozásában, illetve az ajándékcsomag készlete erejéig érvényes. Amennyiben az adott áruház ügyfélszolgálatán nem elérhető az ajándék, abban az esetben a számla bemutatása ellenében a Gorenje törökbálinti márkaboltjában vehető át.
 
Az ajándékcsomag tartalma: 1 db Surf Mosógél Tropical Lily & Ylang ylang 1L (20 mosás) és 1 db Coccolino Intense szuperkoncentrált öblítő Fuchsia Passion 570ml (38 mosás). Az ajándék pénzre, egyéb pénzhelyettesítőre, termékre nem váltható.
 
Egy résztvevő több mosógép vásárlása esetén több ajándékcsomagra jogosult.
 
Szervezők (Gorenje Magyarország Kft. és Unilever Magyarország Kft.) a Promócióval kapcsolatos bármilyen változtatásnak a jogát fenntartják. A Szervezők a kereskedelmi partnereknél (aktuálisan belistázott) forgalmazott termékek elérhetőségét semmilyen formában nem garantálják, ezért felelősséget nem vállalnak.
 
Kérdés esetén fordulj a Gorenje Magyarország Kft. ügyfélszolgálatához az ugyfelszolgalat@gorenje.hu e-mail címen és munkanapokon reggel 8 és délután 6 óra között a +36-1-6777-699-as telefonszámon.
 
AZ ÉLET BONYOLULT. LEGALÁBB A MOSÁS LEGYEN EGYSZERŰ!
Összesen 16 879 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu