Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Ajándék Ariel mosószer és Lenor öblítő Electrolux termékekhez

Ajándék Ariel mosószer és Lenor öblítő Electrolux termékekhez

2019. 11. 05.
Promóciós időszak: 2019. október 22. - 2020. január 22.

Vásároljon most Electrolux elöltöltős mosógépet, szárítógépet, illetve mosó-szárító gépet és 50 mosásra elegendő Ariel mosószert és Lenor öblítőt kap ajándékba. Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni.

Az akció időtartama
2019. október 22. – 2020. január 22.

Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

Regisztrálja vásárlását
2020. február 5-ig

Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak. Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt. Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

Vásárlás regisztrálása

Promóció feltételei

*A csomag 1 flakon 50 mosásra elegendő** Ariel Mountain Spring vagy Lavender Freshness folyékony mosószert és 1 flakon 50 mosásra elegendő** Lenor Spring Awakening öblítőt tartalmaz. A folyékony mosószer típusa ajándékcsomagonként eltérő lehet.

**A termék csomagolásán feltüntetett normál mosáshoz ajánlott adagolás betartása mellett.

Összesen 16 946 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu