Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Az Ország Boltja 2019 – Minőségi díj szavazás

Az Ország Boltja 2019 – Minőségi díj szavazás

2019. 12. 03.
Voksolj a MarketWorld-re!

Ahogyan az korábbi években is jellemző volt, ezúttal is indulunk a hazai online üzletek minőségi és népszerűségi megmérettetésén Az Ország Boltja díjért. 2014 óta minden évben részt veszünk a versenyben, reméljük, hogy idén is előkelő helyezést érünk el. Mind a Minőségi, mind a Népszerűségi díj várományosai között ott vagyunk.

A versenyről

Idén kilencedik alkalommal rendezik meg az Ország Boltja versenyt, melynek célja, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével kiderüljön, hogy melyek a legkiválóbb szolgáltatást nyújtó és legnépszerűbb webáruházak.
 
Minőségi díj
 
A vásárlók tapasztalatai és értékelései alapján 14 kategóriában odaítélt díj, a szavazásban azok az online vásárlók vehetnek részt, akik a megrendelésüket követően egy kérdőívben értékelik a bolt szolgáltatásainak minőségét a megrendeléstől a kézbesítésig.
 
Népszerűségi díj
 
Az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választják 2019 legnépszerűbb webáruházait. A Népszerűségi díjat szintén 14 kategóriában osztják ki, lehetőséget biztosítva az indulóknak, hogy a hozzájuk legközelebb álló kategóriát válasszák.
Bízunk benne, hogy az elmúlt évhez hasonlóan webáruházunk kimagasló eredményt ér el a versenyben. Előre is szeretnénk megköszönni minden vásárlónknak és szavazónknak az aktív részvételt. A győzteseket 2020. február 20-án hirdetik ki, izgatottan várjuk a napot, hogy megtudjuk, vajon vásárlóink szerint 2019-ben hogyan szerepeltünk.
 
A szavazás már elstartolt az e-kereskedelem legnagyobb elismeréséért. Számítunk Vásárlóink támogatására, voksolj ránk az alábbi oldalon, hiszen minden szavazat értékes számunkra:
 
Összesen 16 981 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu