Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Automatikus adagolás. Ajándék gőzállomás.

Automatikus adagolás. Ajándék gőzállomás.

2020. 03. 01.
Promóció időtartama: 2020.03.01 - 2020.05.15
Mennyi a túl sok vagy túl kevés mosószer?
 
 
A Bosch intelligens adagolással rendelkező i-DOS mosógépei tudják a választ! Az i-DOS mosógépbe épített szenzorok ugyanis lehetővé teszik, hogy a készülék automatikusan érzékelje a szövetek típusát, mennyiségét és a szennyezettség mértékét, melynek köszönhetően pontosan tudja adagolni az adott töltethez szükséges mosó-és öblítőszer, illetve víz mennyiségét.
 
Vásároljon Bosch i-DOS mosógépet, hogy Ön mostantól vízpazarlás nélkül, automatikusan tökéletes mosási eredményeket kapjon! Amellett, hogy i-DOS mosógépünkkel vizet és mosószert spórol meg, most 1 db 79.990 Ft értékű* ajándék Bosch TDS6110 gőzállomást is adunk!
 
Nem kell mást tennie, mint a promócióban résztvevő Bosch mosógépek közül vásárolnia egyet és saját, valamint a készülék adataival regisztrálnia itt.
 
A sikeres regisztrációhoz szükséges:
  • hogy vásároljon legalább egy, a promócióban résztvevő terméket,
  • hogy a számla a regisztráló nevére szóljon (blokk, előlegszámla, szállítólevél, garancialevél, egyéb dokumentum a számlát nem helyettesítheti), valamint olvashatóan tartalmazza a vásárolt készülék típusszámát, illetve bruttó vételárát,
  • a vásárlás dátuma 2020.03.01 és 2020.05.15 között legyen,
  • és a regisztráció 2020.05.29-ig beérkezzen hozzánk.
További feltételeket és részleteket a Promóciós szabályzatban talál.
A regisztráció végével az ott megadott email címére a regisztráció sikerességéről minden esetben értesítő e-mailt küldünk. Amennyiben ezt nem kapta meg, vagy egyéb kérdése lenne, kérjük jelezze a boschajandekgozallomas@popgroup.hu címen. Ezen levél csak a regisztráció, mint folyamat, sikerességéről küld információt. A regisztrációjának elbírálásáról egy további emailt fog kapni.
 
A promóció csak a 2020.03.01. és 2020.05.15. között vásárolt és a promócióban résztvevő termékekre érvényes.
 
Az ajándék gőzállomást futárszolgálattal, legkésőbb 2020. július 29-ig elküldjük Önnek. Amennyiben nem érkezik meg a csomag, reklamációt legkésőbb 2020.08.05-ig nyújthat be a fent megadott elérhetőségeken.
 
Összesen 16 973 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu