Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Borbás Marcsi a Bosch konyhai robotgépek nagykövete

Borbás Marcsi a Bosch konyhai robotgépek nagykövete

2020. 03. 09.
Bosch GasztroHome
Üdvözöljük a Bosch GasztroHome-ban!
Kóstoljon bele egy új korszak kezdetébe! Induljon az otthonfőzés!
 
Hiszünk abban, hogy az otthon ízeinél nincs jobb. Hiszen így nemcsak azt tudjuk, hogy az étel miből készül, de ki tudná nálunk jobban, hogyan szeretünk elkészíteni egy adott finomságot, és ki más főzne annyira szívvel-lélekkel, mint saját magunk a saját konyhánkban.
 
A Bosch legújabb kezdeményezése az otthoni gasztronómia népszerűsítése.
 
Küldetésünkhöz három népszerű és a gasztronómiában is elismert konyhacsillag csatlakozott, akik bár különböző gasztronómiai irányt képviselnek, hozzánk hasonlóan gondolkodnak az otthonfőzésről, és teszik ezt nap mint nap Bosch készülékeikkel.
 
Borbás Marcsi, a tradicionális ételek szenvedélyes gyűjtője
„Nagyon fontos, hogy az érzelmi ételeinket továbbadjuk a következő generációnak.”
Marcsi számára az ÉRTÉKMENTÉS, a TRADÍCIÓ és a TÉVHITEK LEDÖNTÉSE adja az alapot az otthonfőzés népszerűsítéséhez.
 
Hazai alapanyagokból olyan tradicionális ételeket készít, amelyekről azt gondolnánk, hogy bonyolultak, pedig otthon is egyszerűen elkészíthetők.
Több okból is van jelentősége annak, hogy otthon főzzünk. Egyrészt ilyen módon tudjuk kontrollálni, hogy mit eszik a családunk, hiszen mi magunk választhatjuk ki a minőségi alapanyagokat, és olyan ételeket tehetünk a számunkra legfontosabb emberek elé, amik egyszerre táplálók és ízletesek. Másrészről nagyon fontos, hogy az ételbe beletehetjük minden szeretetünket, és ez egy olyan fűszer, amely semmi mással nem pótolható. A főzés és a közös étkezés csodálatos lehetőség, hiszen együtt ülhetünk le a szeretteinkkel a terített asztalhoz, megoszthatjuk egymással minden örömünket és bánatunkat, erősítve a családi köteléket és az összetartozás érzését egy jó beszélgetés közepette.
 
 
Büszkék vagyunk arra, Borbás Marcsinak, a magyar tradicionális gasztronómia minden bizonnyal legnépszerűbb és leghitelesebb alakjának kedvenc konyhai eszközei között szerepelnek a Bosch konyhai robotgépek.
 
 
Összesen 17 031 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu