Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Electrolux sütők ráadás pizzakőszettel

Electrolux sütők ráadás pizzakőszettel

2020. 09. 02.
Promóció időtartama: 2020. 09. 02. - 2020. 12. 31.
Vásároljon most Electrolux beépíthető sütőt, és ajándékba kap egy 3 részes pizzakőszettet. Új Electrolux sütőjében egyszerűen készíthet ellenállhatatlanul finom fogásokat minden nap. A pizzakőszettel pedig otthonába varázsolhatja az igazi olasz ízeket.
 
Süssön gőzben, és hozza ki a legtöbbet az alapanyagokból. A gőzprogramon az ételek megőrzik természetes nedvességtartalmukat, nem száradnak ki, az ízek sokkal intenzívebbek, a színek élénkebbek lesznek. A forró levegő gyorsabban és egyenletesebben járja át az ételeket, ezért azok hamarabb megsülnek. A különböző ételek elkészítéséhez több vagy éppen kevesebb gőzre van szükség, válasszon gőzfunkciós vagy gőzprogramos sütőt annak megfelelően, hogy milyen ételeket szokott sütni.
 
Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlók kapják meg. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.
 
Az akció időtartama: 2020. szeptember 02. – december 31.
 
 
Az ajándékot csak abban az esetben kapja meg, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a beépíthető sütő termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.
 
Regisztrálja vásárlását: 2021. január 15-ig
 
Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 35 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.
Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mailben kap értesítést. Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó üzenet oda érkezik.
 
Összesen 16 969 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu