Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Bosch Unlimited porszívókhoz most élethű Unlimited játékporszívó az ajándék!

Bosch Unlimited porszívókhoz most élethű Unlimited játékporszívó az ajándék!

2020. 10. 05.
Érvényes: 2020. 10. 01. és 2020. 11. 15. között
Vásároljon az akcióban részt vevő Bosch Unlimited vezeték nélküli porszívót, és mi megajándékozzuk egy élethű, elemmel működő Unlimited játékporszívóval, hogy a takarítás gyermekével közös időtöltéssé válhasson.
 
A sikeres regisztrációhoz szükséges:
  • hogy vásároljon legalább egy, a promócióban résztvevő terméket,
  • hogy a számla vagy blokk (előlegszámla, szállítólevél, garancialevél, egyéb dokumentum a számlát/blokkot nem helyettesítheti) olvashatóan tartalmazza a vásárolt készülék típusszámát, illetve bruttó vételárát,
  • a vásárlás dátuma 2020.10.01 és 2020.11.15 között legyen,
  • és a regisztráció 2020.11.30-ig beérkezzen hozzánk.
További feltételeket és részleteket a Promóciós szabályzatban talál.
 
A regisztráció végével az ott megadott email címére a regisztráció sikerességéről minden esetben értesítő e-mailt küldünk. Amennyiben ezt nem kapta meg, vagy egyéb kérdése lenne, kérjük, jelezze a boschunlimitedgift@popgroup.hu címen vagy az ingyenes, 06 80 200 201-es telefonszámon.
 
Ezen levél csak a regisztráció mint folyamat sikerességéről küld információt. A regisztráció elbírálásáról egy további emailt fog kapni. A promóció csak a 2020.10.01. és 2020.11.15. között vásárolt és a promócióban résztvevő termékekre érvényes.

Az ajándék játékporszívót futárszolgálattal, legkésőbb 2021. január 14-ig elküldjük Önnek. Amennyiben nem érkezik meg a csomag, reklamációt legkésőbb 2021.01.21-ig nyújthat be a fent megadott elérhetőségeken.

 
A kialakult járványügyi helyzet által okozott esetleges áruellátási nehézségekért és késedelmes szállításokért nem vállalunk felelősséget! Vásárlás előtt kérjük tájékozódjanak kereskedelmi partnereinknél a megrendelt termékek elérhetőségéről és szállítási feltételeiről!
 
 
Kapcsolódó termékek:
Összesen 16 870 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu