Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
AEG Beépíthető sütő + indukciós főzőlap = ráadás 5 részes edényszett

AEG Beépíthető sütő + indukciós főzőlap = ráadás 5 részes edényszett

2020. 10. 28.
Akció érvényessége: 2020. október 28. - 2021. január 14.
Vásárolj most együtt AEG beépíthető sütőt és AEG főzőlapot, és ajándékba kapsz egy 5 részes, prémium minőségű AEG edényszettet.
 
Az ajándékot az érvényes regisztrációval rendelkező vásárlók kapják meg. Kérjük, olvasd el figyelmesen a Promóciós feltételeket.
 
FIGYELEM: az ajándék kizárólag abban az esetben jár, ha a beépíthető sütő és a főzőlap termékkódja, vételára egyazon számlán vagy blokkon szerepel. Az ajánlat bármely AEG beépíthető sütőre és AEG főzőlapra érvényes azok együttes vásárlása esetén.
 
Az akció időtartama: 2020. október 28. – 2021. január 14.
 
Az ajándék csak abban az esetben jár, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a sütő és főzőlap termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámla, gyűjtőblokk, garancialevél, szállítólevél, rendelés-visszaigazolás stb. feltöltése nem minősül elfogadhatónak.

Regisztráld vásárlásod: 2021. január 28-ig
 
Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot! Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 35 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagod, amennyiben regisztrációd megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.
 
 
Összesen 17 074 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu