Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Óvd meg a hajad egészségét Panasonic hajszárítóinkkal

Óvd meg a hajad egészségét Panasonic hajszárítóinkkal

2020. 12. 07.
Érvényes: 2020. november 16. - 2020. december 31.
Vásárolj Panasonic hajszárítót kockázat nélkül, most pénzvisszafizetési garanciával.
 
Ha nem vagy elégedett, akkor mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálod a vásárlásodat a vásárlástól számított 60 napon belül, megvárod a jóváhagyást, majd visszaküldöd a terméket. Ha mindent rendben találunk, akkor ezt követően visszakapod a termék árát.
 
Mit kell tenned?
 
 
A pénzvisszafizetési garancia az alábbi hajszárítókra vonatkozik: EH-NA98-K825, EH-NA65-K825, EH-NA65CN825, EH-NA63CN825. A promóció feltételeit és szabályzatát itt érheted el. A promóció 2020. november 16. és 2020. december 31. között érvényes.
 
Pénzvisszafizetési garancia
 
Vásárolj egy promócióban szereplő Panasonic hajszárítót 2020. november 16. és 2020. december 31. között! Ha nem vagy elégedett vele, akkor regisztráld a vásárlásodat a vásárlástól számított 60 napon belül, és igényeld a pénzvisszatérítést!
 
 
A nanoe™ széppé teszi a hajat, és ápolja a fejbőrt
 
Nanoe™ segít egészségessé és fényessé varázsolni a hajadat. Ez az innovatív technológia olyan miniatűr vízrészecskéket állít elő, amelyek segítenek csökkenteni hajkárosodás látható jeleit, a kiálló hajszálakat, a szárazságot és a töredezett hajvégeket. A nanoe™ részecskék zártabbá teszik a hajszálak felületét, fényes, selymes és jobban kezelhető hajat eredményezve. Mindezek mellett a nedvességben gazdag nanoe™ gondoskodik a fejbőr egészségéről is.
 
Könnyen tisztítható szűrő / Több üzemmód / Csúszókapcsoló / Becsukható fogantyú
 
A szűrőről a por egy textillel letörölhető. Egyetlen kapcsolóval könnyen lehet váltani a különféle levegő-hőmérsékletek között. Könnyen csúsztatható kapcsolóval szabályozható a légmennyiség, kímélve az ujjakat és a körmöket. A fogantyú becsukható, hogy a használaton kívüli hajszárító kis helyen is kényelmesen elférjen.
 
Gyönyörű, sérülésálló haj
 
A nanoe™ és a Double Mineral* a forró légáramtól különválasztott külső nyílásból áramlik ki. Zártabbá teszik a hajszál felületét, ezzel ápolt csillogást és védettséget biztosítanak. * Double Mineral: Két cinkelektród által létrehozott ásványi ionok.
 
Forró üzemmód
 
A hajszárító bekapcsoláskor mindig ezzel az üzemmóddal indul. Teljesen vizes haj esetén ez az ideális. Ezt az üzemmódot egy fodrászati technika ihlette, mely során forró levegőt fújnak a hajra a hámsejtek irányában, majd hidegre váltva lehűtik a hajat. Hajszárítóinkkal is elvégezhető ez a professzionális eljárás, ami otthon is segít elérni a szalonhatást.
Összesen 17 032 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu