Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Élvezze az Ambilight élményét 30 napig otthonában

Élvezze az Ambilight élményét 30 napig otthonában

2020. 12. 10.
A promóció 2020. december 1. és 2021. január 31. között érvényes.

Most próbálja ki az Ambilight varázslatát 30 napig ingyen! Mozi, zene, játék, az Ambilighttal teljes az élmény. Nézze meg Ön is. Vegyen most Ambilight televíziót és próbálja ki otthonában. Amennyiben mégsem elégedett készülékével, úgy most 30 napig visszahozhatja nekünk és visszatérítjük az árát. Az ajánlat 2020. december 1. és 2021. január 31-e között érvényes.

Regisztráció

Az Ambilight mindent megváltoztat

A Philips Ambilighttal minden pillanat valóságosabb. A televízió hátoldalába ágyazott intelligens ledek a képernyő színvilágát és dinamikáját a falra vetítik, a látvány magával ragadóan varázslatos. Próbálja ki, tapasztalja meg egyszer, és nem fog többé mást választani.

 
A promóció időtartama: a promóció 2020. december 1.  és  2021. január 31. között érvényes. A promóció időszaka alatt a promócióban részt vevő partnereinknél vásárolt Philips Ambilight TV-t a vásárlás napjától számított 30 napon belül visszahozhatja és visszakapja az árát. A televízió visszavásárlásának feltétele: a promócióban történő részvételhez az alábbi formanyomtatvány kitöltésével tud regisztrálni: A regisztrációs lap letölthető itt.
 
Visszaküldés esetén a készüléket eredeti csomagolásában és állapotában, az állapotmegóvás érdekében megfelelően visszacsomagolva juttassa vissza a vásárlás helyére az összes tartozékával és kiegészítőjével együtt. Sérülésmentes és hiánytalan visszaérkezés esetén a számla szerinti teljes ár vissszatérítendő. A Philips Ambilight televízióval most nincs kockázat! Élvezze a kedvenc mozifilmjeit és műsorait teljes átéléssel. Amint egyszer megtapasztalja az Ambilight érzelmeit és érzékeit magával ragadó élményét, mindig a határtalan fényjátékot fogja kedvelni.
Összesen 16 887 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu