Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Az Ország Boltja 2020 - Minőségi díjat nyertünk

Az Ország Boltja 2020 - Minőségi díjat nyertünk

2021. 03. 03.
-
A vásárlói visszajelzések alapján 2. helyezést értünk el Minőségi díj - Műszaki cikk és mobilkommunikáció kategóriában Az Ország Boltja versenyben.
 
A Minőségi díj a vásárlók  valós tapasztalatai és értékelései alapján odaítélt elismerés, a szavazásban azok az online vásárlók vehettek részt, akik megrendelésüket követően egy kérdőívben értékelték a webáruház szolgáltatásainak minőségét a megrendeléstől a kézbesítésig. 2014 óta minden évben részt veszünk a versenyben, örömmel értesültünk róla, hogy idén is előkelő helyen végeztünk a megmérettetésen, így ezzel együtt sikerült bezsebelnünk a 6. díjat is.

Ezen a ponton fontos megjegyeznünk, hogy ez nem az árösszehasonlító oldalon elköltött összegek alapján elért díj, hanem a valós vásárlói értékelés az alapja, ami számunkra igazi elismerés, hiszen ez tükrözi azt, hogy jól végezzük a munkánkat. Továbbra is a vásárlók elégedettsége a legfontosabb mérőszám számunkra, amit a multinacionális cégek nagyságuk miatt nem fognak tudni megvalósítani, így a hazai online kereskedők számára ez lehet a legfontosabb eszköz arra, hogy lépést tudjanak tartani a külföldi versenytársakkal szemben.
 
Ezúton is köszönjük vásárlóink bizalmát a MarketWorld teljes csapata nevében!
Összesen 17 175 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu