Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Zene, amit megtalálsz! - Skullcandy x Tile™

Zene, amit megtalálsz! - Skullcandy x Tile™

2021. 04. 06.
A Skullcandy és a Tile közös fejlesztése egy, a fej-, fülhallgatóba épített kereső-, és követőfunkció

 

A Skullcandy és a Tile közös fejlesztése egy, a fej-, fülhallgatóba épített kereső-, és követőfunkció, melynek köszönhetően a mobiltelefonodon láthatod, hogy csatlakoztatott fejhallgatód vagy fülhallgatóid merre találhatóak, valamint kikapcsolt állapotban az utolsó ismert tartózkodási helyét.
 
Több zene, kevesebb kockázat. Ez a Tile™
 
A funkció a Tile alkalmazás telepítésével elérhető, amit az App Store-ban és Google Play-ben tölthetsz le.





Miért hasznos? 
A True Wireless fülhallgatóval rendelkező felhasználók 75%-a attól tart a legjobban, hogy elveszíti a terméket. A kampány célja a Skullcandy x Tile funkció népszerűsítése, amely megoldást kínál ennek a félelemnek a legyőzésére.
 
 
Minden alapfunkció működik a telefon és a fülhallgatók között, de technológia úgy lesz egyre hatékonyabb, ahogy minél több ember használja. Mivel a termék kikapcsolt állapotban is sugározza a jelet, ezért ha más Tile felhasználó közelébe kerül az ott felejtett, eltulajdonított fej-, fülhallgató, akkor a pozíciója automatikusan frissítésre kerül, amelyről azonnal értesítést kapsz.
 
Az applikáció és az alapfunkció ingyenes, de prémium előfizetés esetén olyan további extra lehetőségek érhetők el, mint pl. azonnali értesítés, ha a távolság miatt elveszíti a telefon a füles jelét, így egyből reagálhatsz.
 
 
A párosítás menete:
 



Skullcandy x Tile kompatibilis fej-, fülhallgató esetén, a Bluetooth párosítást követően töltsd le az ingyenes Tile applikációt a telefonodra és regisztráld a terméket, így azonnal láthatod az aktuális, vagy utolsó ismert helyzetét.
 
True Wireless fülhallgató esetén jobb –, és bal oldal külön megtalálható.
Összesen 16 991 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu