Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
10 év garancia az AEG inverter mosogatógépek motorjára

10 év garancia az AEG inverter mosogatógépek motorjára

2021. 04. 27.
Érvényes: visszavonásig
Az inverter motoros AEG mosogatógépek nap mint nap segítenek neked a konyhában. Erre garanciát is vállalunk: a szabadonálló és a beépíthető mosogatógépek inverter motorjára extra garanciát adunk. Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 10 éves időtartam végéig terjedő időszak, a kötelező jótállás időtartamának lejártát követően. Az extra garancia online regisztrációhoz kötött.
 
A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvasd el figyelmesen a garanciális feltételeket. A garanciát csak abban az esetben tudjuk elküldeni neked, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, és a bizonylaton a mosogatógép termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot a vásárlást követő 90 napon belül! Add meg neved és e-mail címed, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot, amennyiben regisztrációd megfelel a Promóciós feltételeknek. Kérjük, ellenőrizd postaládádban a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.
 
Kapcsolódó termékek:
Összesen 16 874 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu