Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
10 év garancia az Electrolux mosogatógépek inverter motorjára

10 év garancia az Electrolux mosogatógépek inverter motorjára

2021. 06. 25.
Promóció érvényessége: visszavonásig
Az inverter motoros Electrolux mosogatógépek nap mint nap segítenek neked a konyhában. Erre garanciát is vállal a gyártó: a szabadonálló és a beépíthető mosogatógépek inverter motorjára extra garanciát ad. Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 10 éves időtartam végéig terjedő időszak, a kötelező jótállás időtartamának lejártát követően. Az extra garancia online regisztrációhoz kötött.
 
A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlók kapják meg. Kérjük, olvasd el figyelmesen a garanciális feltételeket. Az akció időtartama: 2019. február 1-től visszavonásig tart.
 
A garanciát csak abban az esetben vagy jogosult, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, és a bizonylaton a mosogatógép termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem fogadnak el.

Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot a vásárlást követő 90 napon belül! Add meg neved és e-mail címed, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldik el az extra garanciát igazoló dokumentumot, amennyiben regisztrációd megfelel a promóciós feltételeknek.
Kérjük, ellenőrizd a postaládádban a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.
 
Összesen 16 966 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu