Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Ráadás 100 mosásnyi* Ariel és Lenor az Electrolux elöltöltős mosógépekhez és mosó-szárító gépekhez

Ráadás 100 mosásnyi* Ariel és Lenor az Electrolux elöltöltős mosógépekhez és mosó-szárító gépekhez

2021. 10. 15.
Az akció időtartama: 2021. október 15. – december 31.

Vásárolj most Electrolux elöltöltős mosógépet vagy mosó-szárító gépet, és 100 mosásra elegendő Ariel mosószert és Lenor öblítőt ad az Electrolux Neked ajándékba.  Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóknak tudják elküldeni. Kérjük, olvasd el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akció időtartama: 2021. október 15. – december 31. Az ajándékot csak abban az esetben tudják elküldeni Neked, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép vagy mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudnak elfogadni.

Regisztráld vásárlásod 2022. január 14-ig, majd töltsd ki az online regisztrációs lapot! Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és add meg kézbesítési címed. 21 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagod, amennyiben regisztrációd megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak. Ha regisztrációd nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítenek Téged.

*A csomag 2 flakon 52 mosásra elegendő** Ariel Color Reveal folyékony mosószert és 2 flakon 60 mosásra elegendő** Lenor Spring Awakening öblítőt tartalmaz.

**A termék csomagolásán feltüntetett normál mosáshoz ajánlott adagolás betartása mellett.

Összesen 17 075 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu