Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
+1 év extra garancia a Zanussi gázüzemű készülékekre

+1 év extra garancia a Zanussi gázüzemű készülékekre

2021. 10. 18.
Érvényes: visszavonásig
A Zanussi 1 év extra garanciát ad gázüzemű készülékekre a törvényben meghatározott jótállási időn felül. Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 1 éves időtartam végéig terjedő időszak, a kötelező jótállás időtartamának lejártát követően. Az extra garancia online regisztrációhoz kötött. A garanciát kizárólag érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóknak tudják elküldeni. Kérjük, olvasd el figyelmesen a garanciális feltételeket.
 
Az extra garancia az alábbi esetekben érvényes:
  • a 2021. 01. 01. - 2021. 03. 07-ig terjedő időszakra, ha a Zanussi szervizpartnere kötötte be a készüléket. A szervizlistát itt tekintheted meg.
  • 2021. 03. 08-tól, ha a készülék beüzemeléséhez a Zanussi installációs szolgáltatását veszed igénybe.
A garanciát csak abban az esetben elküldik el neked, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot és a beüzemelésről szóló igazolást a Zanussi weboldalára. A bizonylaton szerepelnie kell a gáztűzhely, kombinált gáztűzhely vagy a gázfőzőlap termékkódjának, illetve vételárának is. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem fogadnak el. Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot a vásárlást követő 90 napon belül!
 
Add meg neved és e-mail címed, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát és a szakszerű beüzemelésről kapott igazolást! Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldik el neked az extra garanciát igazoló dokumentumot, amennyiben regisztrációd megfelel a promóciós feltételeknek. Kérjük, ellenőrizd e-mail fiókodban a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.
 
Összesen 17 074 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu