Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
100% pénzvisszafizetési garancia Sencor termékekre

100% pénzvisszafizetési garancia Sencor termékekre

2021. 11. 08.
Érvényes: 2021. november 8. - 2022. január 9.
Vásárolj Sencor termékeket 100% pénzvisszafizetési garanciával! Vásárlásod most kockázatmentes, hiszen szinte bármilyen Sencor termék* (*kivétel az elektromos rollerek) vásárlása esetén, amennyiben nem vagy elégedett, a Sencor vásárlástól számított 60 napon belül visszafizeti a termék teljes árát.
 
A 100%-os pénzvisszafizetési garancia 2021. november 8. és 2022. január 9. között vásárolt Sencor termékre vonatkozik. A részvételi szabályzatért kattints ide.
 
És ez még nem minden...
 
Amennyiben regisztrálsz a vásárlást igazoló blokk AP kódjával vagy a számla számával a sencor100.hu-n, akkor tiéd lehet a félmillió forint értékű Sencor készülékekből álló ajándékcsomag, amely tartalmát te válogathatod össze, és megújíthatod háztartásod. A Sencor termékek képviseltetik magukat a konyhai eszközök, a televíziók, porszívók, audio-video készülékek és háztartási készülékek között is. Nincs az a feladat otthonodban, amelyre a Sencor ne kínálna megoldást. Nézd meg a Sencor termékeket és válogass közülük!
 
Lepd meg magadat és szeretteidet álomszép és kimagasló minőségű Sencor készülékekkel! Legyen boldogabb karácsonyod, ahol szeretteid népszerű és valóban hasznos Sencor termékek egyikének örülhetnek.
 
Élj a lehetőséggel, regisztrálj és nyerj!
 
 
Összesen 17 074 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu