Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Vezeték nélküli Electrolux porszívók ráadás botmixerrel

Vezeték nélküli Electrolux porszívók ráadás botmixerrel

2022. 01. 15.
Érvényes: 2022.01.15.
Vásárolj Electrolux Well Q6/Q7/Q8, Pure Q9, Pure F9 vagy 800 vezeték nélküli álló porszívót és az Electrolux ajándékba ad egy Electrolux botmixert, mellyel pillanatok alatt készíthetsz finom szószokat és püréket.
 
Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóknak tudják elküldeni. Kérjük, olvasd el figyelmesen a Promóciós feltételeket. Az akció időtartama: 2021. október 15.- 2022. január 15.
 
Az ajándékot csak abban az esetben tudják elküldeni Neked, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton az álló porszívó termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudnak elfogadni. Regisztráld vásárlásod 2022. január 31-ig. 
 
Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot! Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és add meg kézbesítési címed. 21 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagod, amennyiben regisztrációd megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak. Ha regisztrációd nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítenek Téged. Kérjük ellenőrizd e-mail fiókodban a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.
 
 
Összesen 16 924 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu