Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
10 éves motorgarancia Bosch porszívókra

10 éves motorgarancia Bosch porszívókra

2022. 02. 28.
Élvezze a 10 éves Bosch porszívó motorgaranciát
Mi nem csak azt várjuk el porszívóinktól, hogy optimális eredményeket érjenek el, hanem a hosszú élettartamot is és garantáljuk a nagy teljesítményt az évek során. Csak kattintson az alábbi linkre a Bosch porszívójának regisztrálásához és a 10 éves motorgarancia aktiválásához*.

Részletekért töltse le a garanciafeltételeket vezetékes porszívókhoz a 29.oldalon, Unlimited Serie8 Gen2 vezeték nélküli porszívókhoz pedig a 89. oldalon.

Bosch motortechnológia - német tervezés és gyártás
Mi a Boschnál a motorokat úgy tervezzük, hogy kitűnjenek a tömegből. Több, mint 65 év tervezési és gyártási tapasztalatainak köszönhetjük, hogy porszívómotorjaink gyártása Németországban a legmagasabb szintű precizitással történik.
 
A legmodernebb gyártási folyamatoknak és a gondos tesztelésnek köszönhetően motorjaink optimalizált légáramlása állandó teljesítményt és magas takarítási hatékonyságot biztosít.
 
Porszívómotorjaink azonban nemcsak hatékonyságuk, hanem hosszú élettartamuk miatt is rendkívül megbízhatóak. Így bátran nyújtunk rájuk 10 év motorgaranciát*.
 
*Az összes porzsákos vagy porzsák nélküli vezetékes porszívóra a Series 2 BGS05.../BGC05... modell kivételével, továbbá az összes vezeték nélküli Unlimited Serie8 Gen2 porszívókra érvényes.
 
Élvezze a Bosch motortechnológia által biztosított kiváló hatékonyságot napról napra, hosszú-hosszú évekig!

Garanciafeltételek letöltése

 
 
Összesen 16 829 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu