Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Modern fagyasztóládát adományoztunk a vérminták tárolására

Modern fagyasztóládát adományoztunk a vérminták tárolására

2022. 05. 10.
A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Coeliakia Centrumában jártunk

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Coeliakia Centrumának új, a betegbiztonság növelését célzó Electrolux fagyasztóládát adományoztunk, mely hozzájárul a levett vérminták biztonságos lefagyasztásához.

Dr. Korponay-Szabó Ilma főorvos köszönetét fejezte ki az Intézet nevében, az átadáskor elmondta, a régi hűtőjüket "Hapcinak" hívták, aki közel 30 évig szolgált a kórházban. Az eszköz cseréje így időszerű volt, így örömmel üzemeltük be az új „Hapcit”.

A coeliakia (lisztérzékenység, gluténérzékenység) nem allergia, hanem autoimmun betegség, melyet a kalászos gabonákban található fehérje, a glutén okoz a genetikailag hajlamos egyénekben. A betegség az európai lakosság 1-3 %-át érinti – legalább 5 millió emberről van szó, akiknek ma még 80 %-a helyes diagnózis nélkül él. A fel nem ismert betegség következményei súlyos szövődmények és társult betegségek lehetnek, míg a diagnosztizált betegeknek egészségük helyreállítását és fenntartását a tartós, szigorú gluténmentes diéta biztosítja.

Az MWorld Magyarország Zrt. reméli, hogy ez a berendezés is hosszú távon fogja szolgálni a gyermekkórházat, mellyel lehetőséget teremtettünk a biztonságos és költséghatékony üzemeltetésére is.


 

Összesen 16 971 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu