Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Electrolux vezeték nélküli porszívók ráadás botmixerrel

Electrolux vezeték nélküli porszívók ráadás botmixerrel

2022. 12. 01.
Érvényes: 2022. október 20.- 2023. január 31.

Vásárolj Electrolux Well Q6/Q7/Q8, Pure Q9, 800 vezeték nélküli vagy 600 vezeték nélküli álló porszívót és az Electrolux ajándékba ad Neked egy Electrolux botmixert, mellyel pillanatok alatt készíthetsz finom szószokat és püréket. 



Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóknak tudja az Electrolux elküldeni. Kérjük, olvasd el figyelmesen a Promóciós feltételeket.


Az akció időtartama
2022. október 20.- 2023. január 31.


Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a szárítógép termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.
 
 
Regisztráld a vásárlásod
2023. február 15-ig


Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot! Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 21 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagod, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

Ha regisztrációd nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben fogják értesítni. Kérjük ellenőrizd e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.
 

Összesen 17 072 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu