Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Az Ország Boltja 2022 - idén is díjazottak között a MarketWorld!

Az Ország Boltja 2022 - idén is díjazottak között a MarketWorld!

2023. 02. 16.
Lezárult a 12. Ország Boltja verseny

A magyarországi webáruházak legnagyobb presztízsű elismeréseit immár 12. alkalommal osztották ki az előző évben beérkezett vásárlói vélemények alapján. Az Árukereső.hu által szervezett 2022-es versenyen közel 3000 webáruház vett részt. Az idei esemény támogatója a Visa volt, az együttműködés keretében pedig a Visa különdíjat adott át Marketplace kategóriában, melyet a MarketWorld webáruház érdemelt ki.

Az internetező közösség szavazatai és a fogyasztók valós vásárlás utáni értékeléseire alapozva keresi 2011 óta a legkiválóbb minőségű szolgáltatást nyújtó webáruházakat Magyarország legnépszerűbb ár-összehasonlító oldala, az Árukereső.hu.

Idén rendhagyó módon az esemény támogatója, a Visa jóvoltából egy Visa különdíjat is átadtak Marketplace kategóriában, amelyet a MarketWorld webáruház nyert el. A díjat a MarketWorld képviselői vehették át Sármay Bencétől, a díjátadó gálát támogató Visa Magyarországért felelős területi vezetőjétől. „Az ügyfélélménynek az online térben is szerves része a gördülékeny és problémamentes fizetés, éppen ezért a világ egyik vezető digitális fizetési szolgáltatójaként azon dolgozunk, hogy az online vásárlások ugyanolyan biztonságosak, gyorsak és kényelmesek legyenek, mint a hagyományos boltokban." - fejtette ki Sármay Bence.

A 13 kategória Népszerűségi és Minőségi díjai, valamint Az Ország Boltja fődíj és a Visa különdíj egy nívós, karnevál tematikájú gálaesemény során kerültek átadásra, melyet izgalmas fellépők színesítettek.


A MarketWorld webáruház Az Ország Boltja díjátadón a Visa különdíját kapta, amelyet a leginnovatívabb, legbiztonságosabb és legfelhasználóbarátabb fizetési megoldások alkalmazása alapján ítéltek oda.
 

 

 

Összesen 16 974 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu