Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
3 év extra garancia a beépíthető AEG készülékekre

3 év extra garancia a beépíthető AEG készülékekre

2023. 02. 27.
A promóció 2023. február 23. - május 31. között érvényes
Ha most vásárolsz AEG beépíthető sütőt, főzőlapot, mosogatógépet, mikrohullámú sütőt, kávéfőzőt, vákuumoló fiókot, páraelszívót, hűtőszekrényt vagy borhűtőt 3 év extra garanciát kapsz ajándékba a törvényben előírt kötelező gyártói garanciaidőn felül.
 
A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak küldik el. Kérjük, olvasd el figyelmesen a Promóciós feltételeket.
 
Az akció időtartama: 2023. február 23. - május 31.
 
Az extra garanciát igazoló dokumentumot csak abban az esetben küldik el Neked, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vákuumoló fiók, páraelszívó, hűtőszekrény vagy borhűtő termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem fogadnak el.
 
Regisztráld vásárlásodat: 2023. június 30-ig.
 
Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot! Add meg nevdet és e-mail címedet, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, valamint a készülék adattáblájáról készült fényképet. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldik el az extra garanciát igazoló dokumentumot. Kérjük, ellenőrizd a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.
Összesen 17 067 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu