Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Konyhánk ékköve a páraelszívó

Konyhánk ékköve a páraelszívó

2017. 04. 05.
Inkább nem lát neki olyan ételek elkészítésének, amelyek kellemetlen, erőteljes illatot hagynak maguk után?

Akiktől nem idegen, hogy otthon is süssön-főzzön, az biztos szembe találta már magát azzal a problémával, hogy inkább nem lát neki olyan ételek elkészítésének, amelyek kellemetlen, erőteljes illatot hagynak maguk után, és napokig érezhető, hogy mi volt a vasárnapi ebéd. Nos, van erre egy megoldás, a páraelszívó.

A páraelszívó előnyei:

  • Megóvja a lakásunkat a kellemetlen szagoktól.
  • Megóvja bútorainkat a gőztől.
  • Megkíméli a falakat a penészedéstől.
  • Csökkenti a hőséget a főzés során.
  • Kellemesebbé teszi a lakás légkörét.
  • Gyorsabban párátlanodik a lakás.


Milyet válasszunk?

Mielőtt páraelszívó vásárlásra adjuk a fejünket, mérjük fel lakásunk, illetve konyhánk paramétereit, a beépíthetési lehetőségeket, és ezek után már sokkal egyszerűbbé válik a döntés.


Kihúzható: Ideális választás kis és közepes méretű konyhába, ahol a praktikum és a jó teljesítmény is fontos. Ezen típusú készülék beépíthető a konyhabútor aljába, és ezáltal csak a kihúzható előlap lesz látható, amely viszont illeszkedhet konyhánk arculatába.

Kürtős: Közepes méretű konyhákba ajánlott, ahol van elegendő hely, és a dekoratív megjelenés is fontos. A kürtős páraelszívó beépíthető két szekrényelem közé vagy akár függetlenül, a falra is felszerelhető.

Gorenje kürtős páraelszívó
 

Standard: Kisebb alapterületű konyhába ajánlott, pont a minimális helyigénye és a könnyű felszerelhetősége miatt. Ez a kategóriájú készülék a szekrény alá is beépíthető vagy szabadon is elhelyezhető.

Cata standard páraelszívó
 

Keringetéses: Ebben az üzemmódban a levegő a zsírszűrőn áthaladva, egy aktív színszűrőn is keresztül halad, amely megszűri a kellemetlen szagokat, majd a megtisztított levegőjű visszakerül a konyha levegőjébe. Ennél az üzemmódnál a kapacitás akár 60-80%-kal is csökkenhet a szénszűrő elhasználódásától függően. A keringetéses üzemmódú páraelszívó csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs lehetőség.


Kivezetett: Az elszívott levegő, egy zsírszűrő filteren áthaladva egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy pedig egy kéménybe kerül. Ennél a változatnál mindenképpen biztosítani kell a megfelelő szellőztetést, hogy a készülék amellett, hogy megfelelően működjön, az elhasználódott levegő utánpótlása is szükséges.

Összesen 16 993 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu