Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Konyhai eszközök a gyorsaság és az egészséges étkezés szolgálatában

Konyhai eszközök a gyorsaság és az egészséges étkezés szolgálatában

2017. 04. 10.
Sokat tehetünk az egészséges étkezésünkért kevés időráfordításssal. Kíváncsi rá hogyan?

Hűtőszekrény, fagyasztó vagy a turmixgép azok az eszközök, amelyek megfelelő használatával, kevés erőfeszítéssel is elő tudjuk állítani az ételeket, és nagy segítséget nyújtanak az egészséges étkezésnél is. Sok esetben az egészséges étkezés is dugába dől a tervezésnél és az előkészítésnél.  Nem kell a legújabb technológiájú eszközöket használnunk, csak tisztában kell lennünk azzal, hogy mire képesek, és hogyan nyújtanak segítséget az ételek megfelelő tárolásában és elkészítésében.

Hűtőszekrény: Nincs annál bosszantóbb, mint amikor megveszünk valamit, bepakoljuk a hűtőbe, és akkor látjuk, hogy bizony, így már kettő van belőle, csak ha szemelőtt lett volna, akkor észre is vesszük. Rendezzük be megfelelően a hűtőt, hogy minden a látóterünkben legyen, és ne feledkezzünk meg róla. Ezen túl pedig amit csak lehet készítsünk elő olyan formán, hogy ha benyúlunk a hűtőbe, akkor csak kikapjuk a tárolót és lám, már ott is vannak egy kupacban a sajtok, felvágottak. Készítsük el előre az egészséges zöldség vagy gyümölcs nasikat, így ha már elő van készítve, szívesebben választjuk az egészségtelen társaival szemben


Samsung side by side hűtőszekrény

Fagyasztó: Tartsunk a fagyasztóban kenyeret, péksüteményt, amelyet csak előveszünk, a mikrohullámú sütőben felolvasztunk és már kész is a friss, meleg kenyér reggelire. A megmaradt ételeket se dobjuk ki, porciózzuk, fagyasszuk le műanyag edényekben, és az ebédhez csak elő kell kapnunk.


Electrolux fagyasztószekrény

Rizsfőző: A rizs és egyéb gabonafélék az alapja az egészséges táplálkozásnak, így egy rizsfőző nagy segítség lehet otthonunkba. Igazi kényelmi eszköz legyen szó rizs, bulgur, kuszkusz vagy quinoa főzéséről, sőt, készíthetünk egyéb más ételt is vele, úgy mint sült csirkét vagy tortát.



Cuisinart rizsfőző

Mikrohullámú sütő: Bár sokan ellenzik a mikró használatát, de ez az az eszköz, amellyel nagyon sok időt tudunk spórolni. Többek között pillanatok alatt tudunk zöldséget párolni, így jó társunk lehet, ha elfoglalt szülők vagyunk.

Gorenje mikrohullámú sütő

Turmixgép: A turmixgép elengedhetetlen eszköze az egészséges gyümölcslevek és turmixok elkészítésének, és nem mellékesen ilyen formán a gyerekek is szívesebben fogyasztják zöldségeket is. Dobjunk a turmixgépbe fél csésze túrót, egy csésze fagyasztott gyümölcsöt, egy pohár narancslevet egy kis mézet, és máris kész az ízletes reggeli nedű.

Philips turmixgép

Grillsütő: Nem foglal sok helyet, könnyen mozgatható és nem kell az egész sütőt beindítani, ha csak egy kisebb adagot szeretnénk átsütni, grillezni.


Orion mini konyha

Összesen 17 073 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu