Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Mindenkinek a legjobb jár

Mindenkinek a legjobb jár

2017. 04. 11.
Válasszuk a legjobb porszívót, amely minden helyzetben a legjobbat nyújtja.

Vannak dolgok az életben, amikor döntéseket kell hoznunk, és természetesen azt szeretnénk, hogy a legjobb választás mellett rakjuk le voksunkat. Nem könnyű egy porszívó választás sem, mert bár erre is, mint talán sok minden műszaki termékre csak legyintünk, hogy ez csak egy porszívó, és az a lényeg, hogy szívja a port, eltüntesse a porcicáinkat. Azonban feltétlenül figyelembe kell vennünk a körülményeket, az igényeket, és ezek függvényében tudjuk meghozni a megfelelő döntést. Sok mindentől függhet, hogy melyik az ideális porszívó számunkra, így most ezeket vettük górcső vagy inkább porszívócső alá.


#1 Fontos, hogy a por és az állatszőr ne okozzon gondot
Megoldás: porzsákos porszívó

A Philips porzsákos porszívók kiemelkedő szívóerejüknek és az egyedi porszívófejnek köszönhetően rendkívül hatékonyak és az ideális eszközöknek bizonyulnak az alapos takarításhoz bármilyen felületen, akár nagy háztartásokban is. Allergiától szenvedők keressék a HEPA-szűrővel ellátott porszívókat.

Porzsákos porszívó

#2 Nincs sok por, éppen ezért nem szeretnék minden porszívózás után porzsákot cserélni
Megoldás: porzsák nélküli porszívó

Porzsák nélküli porszívó
 

A Philips porzsák nélküli porszívói az egyedülálló PowerCyclone technológia segítségével szétválasztják a port a levegőtől, ezzel biztosítva a maximális hatékonyságot. A könnyen tisztítható szűrőnek és az egyetlen mozdulattal kiüríthető portartálynak köszönhetően az összegyűjtött szennyeződés nem jut vissza a lakásba és nincs szükség porzsák vásárlásra.

3# Naponta gyorsan, egy egyszerű eszközzel szeretnék takarítani
Megoldás: kéziporszívó
A vezeték nélküli, lítium-ion akkumulátoros kéziporszívók erőteljes, többfunkciós eszközök a mindennapos takarításhoz. Minden modell egy porzsák nélküli porszívó minden típusú padlóhoz, valamint típustól függően tartalmaznak egy kézi porszívót a nehezen elérhető felületek takarításához, és/vagy egy felmosórendszert a szennyeződések nedves ronggyal való feltakarításáért. Kompakt kialakításuknak köszönhetően kis helyet foglalnak a lakásban, így mindig kéznél lehetnek amikor csak szükség van rájuk.

4# Nincs szőnyeg, de nagyok a felületek, és nem szeretnék túl sok időt tölteni a padlóápolással
Megoldás: nedves takarítógép
Az egyedülálló Három az Egyben Technológiával rendelkező Philips AquaTrio Pro egyszerre porszívózza, felmossa és szárítja meg a padlót, és látható komplett nedves tisztítási eredményt nyújt a kemény padlóburkolatokon.

Aqua porszívó nyéllel

5# Egy kisméretű eszközre lenne szükség, amivel akár az autót, vagy a nehezen elérhető helyeket is könnyen takaríthatom
Megoldás: morzsaporszívó
A morzsaporszívók kis súlyának és kompakt kialakításának köszönhetően könnyedén feltakaríthatóak az olyan felületek is, melyek tisztítása hagyományos porszívóval nehézséget okoznának, legyen szó kanapéról, nehezen elérhető felületekről, vagy akár az autó belső teréről.

6# Nincs időm porszívózással bajlódni
Megoldás: robotporszívó
A Philips SmartPro robotporszívóira rábízhatja a takarítást. Az intelligens érzékelési rendszernek (Smart Detection System) köszönhetően a robotporszívók optimalizálják a tisztítási stratégiát otthonának alapos tisztítása érdekében. Önnek nincs más dolga, mint bekapcsolni a Philips robotporszívót, a többit elvégzi az eszköz magától. Így minden alkalommal tiszta lakásra érhet haza, energiaráfordítás nélkül.

Robotporszívó

Összesen 17 056 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu